Tanulók év végi könyvjutalmazása - Klebelsberg Kunó II. pályázatKlebelsberg Kunó II. pályázat a kimagasló eredményt elért tanulók év végi könyvjutalmazására. A TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki magyarországi oktatási intézmények részére.

 

Határidő: 2012. május 31.

A pályázat célja
A magyarországi oktatási intézményekben tanuló és kimagasló eredményt elért tanulók év végi könyvjutalmazása magas színvonalú, az alap- és középfokú oktatásban és az önképzésben is jól használható könyvekkel, szótárakkal. A TINTA Könyvkiadó, mint a magyar egynyelvű szótárak legnagyobb kiadója, érezve az oktatás kiemelt fontosságát, pályázatot ír ki, hogy az oktatási intézmények mind nagyobb számban jutalmazhassák és ezzel további kimagasló eredményre ösztönözhessék a diáktehetségeket. A TINTA Könyvkiadó kiadványai, szótárai közül többet a Magyar Tudományos Akadémia Szótári munkabizottsága Kiváló Magyar Szótár díjjal tüntetett ki. A TINTA Könyvkiadó szerzői szakterületük elismert szakemberei.

Hirdetés

A Klebelsberg Kunó pályázat keretében pályázható könyvek, szótárak listája
1. Közmondások 2. Szólások 3. Stíluseszközök és alakzatok kislexikona 4. Anya – nyelv – ész 5. Etimológiák 6. Hogyan elemezzünk verset? 7. Infoszótár 8. Nem csak szóból ért az ember 9. Szlengszótár 10. Újságíróiskola 11. Angol-magyar kifejezések 12. Francia-magyar beszédfordulatok 13. Keresztnevek enciklopédiája 14. Családnevek enciklopédiája 15. Állatnevek enciklopédiája 16. Értelmező szótár+ 1-2. ajándék Szókincsbővítő munkafüzettel

A TINTA Könyvkiadó kötelezettségvállalása
A TINTA Könyvkiadó kötelezettséget vállal, hogy a pályázó intézmények által megpályázott könyvek, szótárak árának felét 2,5 millió forint összeghatárig támogatásként átvállalja.

A pályázat érvényességi köre
A pályázaton részt vehet minden Magyarországon működő alsó- és középfokú tanintézet.

A pályázati kedvezmény alsó és felső határa
Legalább 15 000 Ft értékben könyvek, szótárak beszerzése a TINTA Könyvkiadótól. Egy oktatási intézmény 15 000 és 150 000 Ft közötti támogatást igényelhet.

A pályázat időtartama
A Klebelsberg Kunó II. pályázati kiírásra folyamatosan 2012. május 31-ig nyújtható be pályázat. A pályázat kiírója a határidőn túl beérkező pályázatokat nem fogadja el.

A pályázat lebonyolítása
A pályázaton induló oktatási intézmény a pályázatba bevont könyvek, szótárak közül az arra rendszeresített pályázati adatlapon megrendeli a kiadványokat. A kitöltött pályázati adatlapot eljuttatja a TINTA Könyvkiadóba. A nyertes pályázóknak a TINTA Könyvkiadó folyamatosan, de legkésőbb 2012. június 5-ig elküldi a megrendelt könyveket, szótárakat, elhelyezve a csomagban a számlát.
A postaköltséget a TINTA Könyvkiadó átvállalja.
http://www.tintakiado.hu

 

{module Forrás: sff}