Az én szobám, az én birodalmam! - III. Országos gyermekrajz-pályázatRajzold és mutasd meg az egész országnak a te kis szobádat, ahogy szeretnéd vagy ahogy most is van, melyben kedvenc állataid, a gondolataid és az álmaid is laknak! Ezekkel a szavakkal kerül kiírásra 2012. április 23-május 31-ig a III. Országos gyermekrajz-pályázat, mely felhívás országos szinten minden 4-14 éves korú gyermek részére eljut.

 

Rajzold le a szobádat! „Az én szobám, az én birodalmam!”

Határidő: 2012. május 31.

A beérkezett gyermekrajzokból kiállítást rendezünk, melynek helyszínt az RS M7 Bútoráruház ad Budaörsön. Emellett interneten a www.rs.hu/gyermekrajz oldalon tekinthetőek meg a beérkezett alkotások.

Hirdetés

Pólya Miklósné, a III. Országos gyermekrajz-pályázat főszervezője elmondta:

– A gyerekek rajza mindig különleges, mélyről jövő gondolatokat mutatnak meg nekünk. A gyerek személyisége és gondolat világa teljesen átjön a rajzon keresztül számunkra. A versenyen a kis kezek lelkes munkáját értékeljük szakembereink segítségével, a tartalom másodlagos, ezt különdíjazásként emeljük ki. Mindig érkeznek különlegesen varázslatos rajzok, melyek megérdemlik a különdíjazást, bár mindegyik rajz egy kis csoda szokott lenni. Ismét nehéz feladat lesz a zsűrizés.
– A rajzok zsűrizésében két meghatározó személyiség, a pályázat címéhez szorosan kötődő személy fog komoly részt vállalni, Rubint Réka és Schobert Norbert. Két olyan magyar ember, aki nap, mint nap tesz azért hogy az álmainkhoz közelebb kerülhessünk, hogy a kitűzött céljainkat elérjük. Háromgyerekes szülőkként úgy gondolom méltán tudják értékelni a beérkezett rajzokat.
– A döntő helyszínén, 2012. június 6-án egy fél napos program keretében, szakmai zsűritagjaink értékelésével dől el véglegesen, hogy a 15 döntősből ki lesz a 3 nyertes.
– A díjakat a budaörsi polgármester úr Wittinghoff Tamás adja át.

A pályázat honlapja

Jelentkezési lap