Kell egy rongy – II. Magyar Kutyaruha Varró BajnokságIgen! KELL EGY RONGY! És nem csak Neked! Hiszen ha kutyádnak van, az legtöbbször Neked is jó! Gondolj csak az esőben kénytelenségből levezényelt kutyasétáltatásra, amit ő is, Te is utálsz! Blöki kétségbe esett undorral néz Rád: „Te ezt tényleg komolyan gondolod???” Igen.

Kénytelen vagy, nehogy fent jöjjön az ihlet. Tehát kivonszolod a nyomorult párát, aki NEM AKAR MEGÁZNI. Hidd el, kisebb lesz az ellenállás, ha nem ázik. Rendes ex-kóborkutya pedig különösen rangon alulinak tartja az esőben sétát. Kell egy esőkabát!

 

Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 29.

Ha egy kicsit önző vagy, arra is gondolsz, hogy ezzel elkerülheted a semmihez nem hasonlítható ázott kutyaszagot, a száradó kutyaszőr „illatát”, plusz a hasszőrről a lakásban szétkenődő truttyot…. Hát igen. Az esőkabát KELL!
Aztán ott a tél, a szőrbe kötő – majd otthon a legkevésbé megfelelő helyen kiolvadó hó. A latyak… és a hőmérséklet-különbség: a lakásban 23, kint mínusz 10-12. Ez kutyádnak több, mint harminc fok különbség, amit szervezetének át kell hidalnia! Kistestűeknél probléma, hogy tüdejük, hasuk közel a talajhoz, és talajszinten legnagyobb a hideg. Egészségét véded, ha segítesz, hogy ne a melegből a fagyba menjen!

Horribilis összeg, ha megveszed! És manapság….

Komoly megtakarítás és hatalmas sikerélmény, ha szabadon bocsátod a fantáziád, belendül a képzeleted, ééééééééééééés…… kerülnek ki a szebbnél szebb művek a kezed alól.

Mutasd meg, mit tudsz!

2012. szeptember 29-én, az Állatok Világnapja alkalmából szervezett rendezvényünkön szeretettel várunk műveddel! Bajnokságot rendezünk profi és amatőr kategóriában, melyen a legötletesebb gazdi-varrta kreációk díjban részesülnek.
A pályázók divatbemutató formájában tehetnek bizonyságot kreativitásukról!
A divatbemutató és a rendezvény a Pestújhelyi Közösségi Házban (Budapest, 15. ker. Szűcs István utca 45.) kerül megrendezésre.

Lehetőség szerint kérjük, nevezz előre az allatesember.ave@gmail.com címen. De természetesen – amennyiben nem telik be a létszám az előnevezésekkel – helyszíni nevezést is elfogadunk.
Nevezési díj ruhánként 300,- Ft, melyet a helyszínen, az Info sátorban kell majd befizetni.
Várunk Téged is, szeretettel!

 

{module Forrás: sff}