A szombathelyi Oladi Általános Művelődési Központ meghirdeti a XIX. Országos József Attila Mese-, Vers- és Novellaíró Pályázatot.

 

A pályázat postára adásának határideje: 2013. január 12.

A pályázaton minden magyarországi és határainkon túl élő, magyar nyelvet beszélő, általános és középiskolás gyermek és fiatal részt vehet a következő kategóriákban:

I. kategória: 1-4. osztályos diákok részére:
Alsó tagozatos

Hirdetés

I./A mese
I./B vers
I./C novella
II. kategória: 5-8. osztályos diákok részére:
Felső tagozatos
II./A mese
II./B vers
II./C novella
III. kategória: 9-12. osztályos diákok részére:
Középiskolás
III/A mese
III/B vers
III/C novella

Kérjük, hogy a beküldött pályaműveken csak a JELIGE (pl.: BOGÁR) és a KATEGÓRIA (pl.: II./B felsős vers) megjelölése szerepeljen. Minden pályázó mellékeljen a munkája mellé – lezárt borítékban – egy ADATLAPOT, amelyen feltünteti a következő adatokat: név, életkor, lakcím, telefonszám, e-mail cím (ha van), iskolája neve, címe, osztálya, pályaművének kategóriája, címe, jeligéje. (Pl.: Kiss Éva, 10 éves, Vép, Kossuth u. 4. Tel.: 323-453; Vépi Általános Iskola, Vép, Fő u. 32., 5. osztályos; Jelige és kategória: Bogár II./B, a mű címe: A szarvasbogár)

A pályaművek témája kötetlen.

Terjedelem: legfeljebb 3 gépelt oldal, amelyet kérünk 7 példányban beküldeni. Akinek lehetősége van rá kérjük e-mailben is juttassa el címünkre (omkkonyvtar@gmail.com) művét. Az ennél hosszabb terjedelmű művek nem vesznek részt a versenyben!

Az egyes kategóriák legjobb alkotásait értékes díjakkal jutalmazzuk, és önálló kötetben is megjelentetjük.
A pályázat ünnepélyes eredményhirdetésének és a legértékesebb műveket tartalmazó gyermekantológia könyvbemutatójának időpontja előreláthatólag: 2013. április 12-én lesz.

A pályázat postára adásának határideje: 2013. január 12.

Cím: Oladi ÁMK Könyvtára Tel.: 94/509-591/204. mellék
9700 Szombathely, Simon I. u. 4. E-mail: omkkonyvtar@gmail.com
A pályázatról szívesen adunk felvilágosítást telefonon vagy e-mailben.

Honlap

 

{module Forrás: sff}