Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!Az Astellas Pharma, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete és a Magyar Gyermekorvosok Társasága együttműködésében Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát! Astellas Gyermekrajz Pályázat a hazai gyermekorvosok elismeréséért részletes pályázati felhívás

Ha úgy érzed, a Te doktor nénid/doktor bácsid a legkedvesebb az egész világon, akkor ne habozz: rajzolj, pályázz és nyerj!

Ha elmúltál már 6 éves, de nem vagy még 14-nél idősebb, Magyarországon élsz és szeretsz rajzolni, küldd el nekünk legkedvesebb élményedet, ami doktor néniddel/ doktor bácsiddal kapcsolatos. Olyan technikával készíts alkotást, amely kétdimenziós, tehát lapos. Lehet ez zsírkréta, ceruza, festék vagy akár filctoll, de ragaszthatsz is, a lényeg, hogy egy A4-es lapra készítsd el a műved.

Ha van esetleg olyan konkrét történeted doktor nénidről/doktor bácsidról, amelyet szívesen megosztanál mindenkivel, vagy esetleg néhány mondatban meg tudod fogalmazni, miért ő a világ legjobb gyermekorvosa, ne habozz, írd meg nekünk egy rövid levélben és mellékeld a rajzodhoz! Hadd tudja meg az orvosod, miért szereted Őt és miért vagy büszke rá!

A rajzod hátulján ne felejtsd el feltüntetni saját nevedet, pontos születési dátumodat, életkorodat (utóbbit a kategória miatt). Kérjük, írd rá szüleid nevét, címét és telefonszámát is! Minden pályázó csak egy alkotással nevezhet!

 

Jelentkezési lap!

 

A pályamunkákat postai úton az alábbi címre várjuk:

SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 448.

A borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét: „Astellas Gyermekrajz Pályázat 2012”

 

A postán elküldött pályaművek feladási határideje: 2013. január 3., 24.00 óra

 

A nyerteseket az alábbi korosztályokban jutalmazzuk: 6-8 éves, 9-11 éves, 12-14 éves. Korosztályonként a legjobbak értékes nyereményekben részesülnek! Néhány fontos további információ:

 

KIK PÁLYÁZHATNAK?

A pályázatra akkor jelentkezhetsz, ha elmúltál már 6, de nem vagy idősebb 14 évesnél, azaz ha 1998. január 1. és 2006. december 31. között születtél.

 

HOGYAN PÁLYÁZHATSZ?

A pályaművedhez jelentkezési lapot kell benyújtanod, amelyet e felhívás végén találsz. Pályázni három korcsoportban lehet: 6-8 éves, 9-11 éves, 12-14 éves. Nagyon fontos, hogy a jelentkezési lapot figyelmesen töltsd ki! Ha szükséges, kérd szüleid segítségét! A kitöltött jelentkezési lapodat ne felejtsd el legalább az egyik szülővel vagy gondviselővel aláíratni, a nevezés ugyanis csak így lesz érvényes!

Alkotásodat és jelentkezési lapodat helyezd egy A4-es borítékba és a következő címre postázd el:

SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 448.

A borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét: „Astellas Gyermekrajz Pályázat 2012”

A postán elküldött pályaművek feladási határideje: 2013. január 3., 24.00 óra

A pályázat egyik alapítója, kiírója az Astellas Pharma, amely 2006-ban a legkiválóbb emberi és szakmai teljesítményt nyújtó hazai orvosok és egészségügyi szakdolgozók elismerésére rangos díjat alapított. Az Astellas Gyermekrajz Pályázatot a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületével és a Magyar Gyermekorvosok Társaságával együttműködésben – idén először – az „Astellas-díj – Az év orvosa 2012” pályázathoz kötődően hirdetjük meg. Tesszük ezt azzal a nem titkolt céllal, hogy a kiváló hazai gyermekorvosainkra irányítsuk rá a figyelmet.

 

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK – FELTÉTLENÜL OLVASD EL!

 

JOGI ÉS SZEMÉLYI FELTÉTELEK

A 14. életévét be nem töltött személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak. A pályázat kiírói, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak.

 

PÁLYAMUNKÁD BEADÁSÁNAK FELTÉTELEI:

Minden pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázatod érvénytelenné válik, és nem kaphatsz díjat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor köteles vagy a díjat visszaszolgáltatni. Pályamunkád beadásával egyben kijelented, hogy az a saját alkotásod, továbbá felelősséget vállalsz azért, hogy az általad benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát.

A pályázatra csak olyan alkotást nevezhetsz be, amellyel más, hasonló jellegű versenyen még nem szerepeltél.

 

PÁLYÁZATOD BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA:

Pályamunkádat kizárólag postai úton nyújthatod be. Kérjük, hogy a postára adás elsőbbségi és ajánlott jelzésekkel történjen, mert így az alkotás célba érése tapasztalataink szerint sokkal biztonságosabb, ráadásul nyomon követhető. Azt viszont kifejezetten kérjük, hogy a „tértivevényes” feladást ez esetben ne használd, mert a fogadó postán a kézbesítésnél ez jelentős bonyodalmakat okoz.

Megköszönjük, ha a postai feladással egy időben az info@astellaspalyazat.hu címre is kapunk Tőled értesítést a nevezés beküldéséről.

A 2013. január 3., 24.00 óra után postára adott pályamunkákat nem tudjuk elfogadni. (A postai bélyegzőn szereplő dátum a mérvadó!)

 

ÉRTÉKELÉS ÉS DÍJAZÁS

A beérkezett pályaműveket a beküldési határidő lejárta után a pályázat Zsűrije értékeli, majd kiválasztja a döntőbe továbbjutó munkákat. A döntős alkotásokról a nagyközönség 2013. január 10-e és január 30-a között az interneten szavaz majd. A közönségszavazáson korosztályonként az első három, legtöbb szavazatot kapó munka nyer, készítőjük nyereményben részesül.

Az ünnepélyes díjátadásra 2013. február elején, az Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázat nünnepélyes eredményhirdetésén kerül sor.

A szavazáson részt vevő, érvényes voksot leadók között a díjátadó ceremónián értékes családi ajándékokat sorsolunk ki. (!)

 

SZERZŐI ÉS FELHASZNÁLÓI JOGOK

Pályázatod benyújtásával a pályamunkához fűződő szerzői jogaid alapján a kiíró részére az alábbiak szerint adsz felhasználási engedélyt:

A pályázat kiírója a pályázat és a későbbi pályázatok, továbbá a később a pályaművekből rendezendő kiállítások népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására minden esetben, de csakis a pályázó, vagyis a Te neved feltüntetése mellett.

A kiíró, úgyis mint egy lehetséges kiállítás rendezője jogosult a művek nyilvánosságra hozatalára a kiállítások, továbbá a kiállításokhoz szorosan kapcsolódó katalógus, programfüzet, internetes felület, reklám, PR tevékenység stb. keretében. Jogosult ezen kívül még a díjátadón a résztvevőkről készült fotók cikkekben való megjelentetésére.

 

Pályázatod benyújtásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a pályázat kiírói a pályaművedről készült reprodukciót akár könyv alakban, akár elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot adsz, neved feltüntetése mellett. A fent megnevezett megjelenésekért külön díjazásra nem tarthatsz igényt.

Az általad megadott elérhetőségeket a kiíró adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a külön beleegyezéseddel adja ki.

 

AZ EREDETI PÁLYAMŰVEK SORSA

Eredeti pályaműveket postán nem küldünk vissza, azokat előzetes egyeztetést követően 2013. május 31-ig irodánkban személyesen átveheted. Az át nem vett pályaművek megőrzéséért a későbbiekben semmilyen felelősséget nem vállalunk.