Csodálatos lehetett a gyerekkorod, ha egy hűséges négylábú társaságában fedezhetted fel az élet dolgait; ha kikaptál, odabújhattál egy szőrös bundához, amely mindig megvigasztalt; lehettél akár csúnyácska vagy butácska, mégis mindennél jobban szeretett egy négylábú társ.

 

A fotókat 2013. február 25-éig várják

Csodálatos lehet a felnőttkorod, ha folytatódhatja ezt a kimondhatatlan élményt és örömöt adó kapcsolat; olyan társat találsz, aki társ az állatszeretetben is, nem állít válaszutak elé, nem kell megalkudnod; családod természetesnek veszi hogy, a kutya bejöhet a lakásba, nem moslékot eszik, fontos az egészsége, az, hogy szép, tartalmas és boldog élete legyen. Megünneplitek a négylábú születésnapját, karácsonykor neki is helye van a fánál, együtt üdültök, a grillezésből, kirándulásokból sem marad ki, ha gyereketek születik, nem féltitek tőle, és ő is ugyan olyan odaadó szeretettel szereti, mint a többi családtag. Megbecsülitek, szeretettel veszitek körül továbbá akkor is, ha kis suta öreg lesz, akkor, és elvesztését gyászoljátok, mint bármelyik családtagét.

Sok embernek ezek az érzések idegenek. Ők veszítenek, és nem is tudják, miből maradnak ki.
Szeretnénk nekik megmutatni a MI VILÁGUNKAT, a fajok közötti megértést, szeretetet, azt, mit képes adni ÁLLAT és EMBER egymásnak: ÁLLAT és EMBER szavak nélkül is bensőséges kapcsolatát.

Nem mosolygó családi portrékat várunk, hanem olyan képeket, amelyek kifejezik a képen az ÁLLAT és EMBER közötti elszakíthatatlan szeretetet, kötődést, hogy ők együtt egy család. Kölcsönösen érzelmeik vannak egymás iránt, EGYSÉGET, CSALÁDOT alkotnak,
– ahol gyerekeid és A Kutya együtt lesi az ablakban Apát
– együtt pancsolnak a kerti kádban
– együtt esznek – egyet a babának, egyet a kutyának alapon
– kislányod babavendégségben teázik a család szőrös tagjával
– álmában a szőrös és a simabőrű gyerek egymásba gabalyodott…
és számtalan hasonló ellesett pillanatra gondolunk.

A képeket filmrendező, grafikus és fotós, valamint állatorvosunk és egyesületünk képviselői zsűrizik. A zsűri 1., 2., és 3. helyezettet hirdet. Szót kapnak természetesen a virtuális galéria látogatói is: az ő szavazataik alapján három közönségdíjat adunk ki.

A helyezettek ajándéka ajándékkosár saját készítésű nívós, tartósítószer mentes bio-kozmetikumokból, kutya-jutifalatokból, és az 1. helyezettek a lassan szimbólum erejű patch-work táskák gazdái lesznek!

A fotókat 2013. február 25-éig várjuk az alábbi linkre feltöltve: www.állatésember.hu/verseny.php?vf_id=11

Ahhoz, hogy valaki képet tudjon feltöltenie, regisztrálnia kell a honlapon. A képet a pályázó feltöltés után nem látja rögtön a versenyben álló képek között. Ahhoz előbb valamelyik adminnak jóvá kell hagynia. Egy szavazó összesen egy szavazatot adhat le. A szavazónak is regisztrálnia kell. (a szabályokkal a sportszerűtlenségeket igyekszünk kiszűrni.) Tökéletesen sajnos nem valószínű, hogy sikerül. Ezért a kettős verseny: szakmai zsűri és közönségszavazás.

Eredményhirdetés: honlapunkon: www.állatésember.hu illetve facebook klubbunkban, március elején.
Addig is sok örömteli, lencsevégre kínálkozó pillanatot és boldog új évet kívánunk!
Az ÁLLAT és EMBER Á.V.E. csapata

 

{module Forrás: sff|none}