Beküldési határidő: 2008. július 20.

Ő is lehetett igazi „party arc”, csak akkor még nem úgy hívták.

Mutasd meg a világnak, hogy te, a szüleid vagy a szomszédod hogyan töltöttétek az elmúlt 40 évet! 2008. július 1. és 20. között küldd be, vagy töltsd fel a weboldalunkra azt a családi fotódat vagy videódat, amit szeretnél megosztani velünk! A legjobb felvételeket ajándékkal díjazzuk és bemutatjuk a Coca ColaBoldog pillanatok kiállításon az ARC-on! A legboldogabb, legvagányabb és legmeglepőbb kategória nyertesei értékes Coke relikviát nyernek. Részletek a www.arcmagazin.hu/cokepalyazat oldalon!

Pályázat kiírója az ARC Művészeti Szolgáltató Kft. (Postacím: 1022 Budapest, Tövis u. 1/B

Kik vehetnek részt a pályázaton?

Bárki. Kivételt képeznek a pályázat kiírójának tagjai (ARC Kft. és Coca-Cola Magyarország Kft.), tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói.

Milyen feltételekkel vehetsz részt a pályázaton?

– Pályamunkád feltöltése vagy postai úton való elküldése esetén kijelented, hogy a felvétele(ke)n szereplő személyek hozzájárulásukat adták neked a felvételek pályázatra való benyújtásához, illetve beválasztás esetén azok kiállításokon való megjelentetéséhez.
– Az előbbi feltétel megsértése esetén a pályázatod érvénytelenné válik, és díjat nem kaphatsz.
– Továbbá a pályázó viseli a felelősséget, hogy az általa benyújtott fotó(k)/videófilm(ek) más módon sem sérti(k) más személyiségi jogait.
– A jelentkezési lap aláírásával illetve a fotó(k) és/vagy videófilm(ek) on-line feltöltésével kijelented azt is, hogy hozzájárulsz az általad beküldött felvételek kiállításokon és a www.arcmagazin.hu/cokepalyazat weboldal on-line galériájában való megjelentetéséhez.
– Egy pályázó postai úton kategóriánként egy fotóval és/vagy egy videófilmmel nevezhet. Elektronikusan korlátlan számú fotóval és videófilmmel lehet nevezni.

Hogyan nyújthatod be a pályázatod?

A pályamunka kétféle módon nyújthatod be:
Elektronikusan:
– A pályamunkát benyújthatod elektronikusan, a www.arcmagazin.hu/cokepalyazat weboldalon.
– Mindenekelőtt regisztrálnod kell a fent említett weboldalon.
– Az adatlap kitöltését követően fel kell töltened a pályamunkát az alább felsorolt technikai feltételeknek megfelelően.
Postai úton:
– A pályamunkát postai úton is elküldheted. Cím: ARC Művészeti Szolgáltató Kft., 1022 Budapest, Tövis u. 1/b.
– A fenti címre a pályamunkával együtt el kell küldened a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot is, amelyet a www.arcmagazin.hu/cokepalyazat weboldalról tudsz letölteni. A pályázati feltételeknek megfelelően beküldött pályamunkákat digitalizáljuk.
– A postai úton beküldött videofilmeket VHS és CD/DVD adathordozókon tudjuk elfogadni.
Minden érvényesen pályázó e-mailben visszaigazolást kap arról, hogy pályamunkája beérkezett.
Határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.
Hogyan kapod vissza a postai úton elküldött felvételeket?
A postai úton beküldött fotó(i)dat/videófilme(i)det postai úton legkésőbb 2008. szeptember 30-ig a jelentkezési lapon megadott címre visszaküldjük.

Hogyan kapod meg a digitalizált felvételeket?

A postai úton beküldött fotó(i)dat/videófilme(i)det digitalizáljuk. A digitalizált fotókat a jelentkezési lapon megadott e-mailcímre küldjük el. A digitalizált videófilmeket pedig postai úton a jelentkezési lapon megadott postacímre CD-én küldjük el.
Milyen technikai feltételei vannak, ha fotó(i)dat/videófilme(i)det on-line szeretnéd feltölteni? (www.arcmagazin.hu/cokepalyazat)
a) Fotó:
Amennyiben fotó(i)dat Te magad szeretnéd digitalizálni, akkor azt a következő paraméterek szerint tedd meg: 1:1-es méretben 1200 dpi felbontásban, RGB, JPG formátumban. Majd töltsd fel a megadott weboldalra.
Amennyiben már meglévő digitális fotóval rendelkezel, és annak felbontása nem egyezik a fentiekben megadottakkal, akkor átalakítás nélkül JPG formátumban töltsd fel azt a megadott weboldalra.
b) Videófilm:
Filmedet AVI, Mpeg vagy Quick Time formátumban tudod feltölteni.
Meddig küldheted be vagy töltheted fel a képedet és/vagy filmedet?
A pályázati anyagodat 2008. július 20-ig tudod eljuttatni. A határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

Hogyan értékelünk, mit díjazunk?

– A pályamunkákat a pályázat kiírója által felkért zsűri bírálja el. A zsűritagok listáját a kiíró 2008. július folyamán teszi közzé a www.arcmagazin.hu/cokepalyazat weboldalon.
– A pályázat kiírói felhatalmazzák a zsűrit, hogy a saját maguk által megállapított szempontrendszer alapján tetszésük szerint, a kategória címeknek megfelelően válasszanak be vagy hagyjanak ki pályamunkákat a kiállítandó művek közül, valamint tetszésük szerint ítéljék oda a meghirdetett díjakat.
A zsűri három témakörben – legvagányabb, legboldogabb, legmeglepőbb – választ ki egy-egy legjobbnak ítélt fotót és videófilmet. Az így kiválasztott nyertes, összesen hat (három fotó, három videófilm) pályamunka beküldője Coca-Cola relikviát kap.
Azok a pályázók, akiknek a pályamunkáját a zsűri beválasztja a kiállítandó alkotások közé, de kategória díjban nem részesülnek, Coca-Cola pólót kapnak, melyet postán juttattunk el.
A díjakat a pályázat kiírója a pályázó által a jelentkezési lapon megadott postacímre fogja kipostázni.

Milyen jogokkal élhet a pályázat kiírója?

– A jelentkezési lap beküldésével a pályázó feljogosítja a pályázat kiíróját arra, hogy a beküldött fotókat és videófilmeket a 9. ARC kiállításon (2008. 08. 28-tól 2008.09.16-ig), további kiállításokon és a www.arcmagazin.hu/cokepalyazat weboldal on-line galériájában megjelentetheti. A pályázó lehetőséget nyújthat arra is, hogy fotója/videófilmje on-line felületen is megjelenhessen.
– A pályázat kiírója a pályaműveket minden esetben csakis a pályázó nevének és a felvétel dátumának feltűntetése mellett jelentetheti meg.
– A pályázók által megadott elérhetőségeket a pályázat kiírója adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a pályázó külön beleegyezésével adja ki.
A pályázat kiírója a pályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja.
A pályázat kiírója a hozzá benyújtott képek és/vagy filmek digitális verzióit nem őrzi meg, nem tárolja, felelősséget e tekintetben nem vállal.
További információ a 345-0452-es telefonszámon kérhető.

Forrás: tender.sff.hu