A pályázat beküldési határideje (postai feladás napja): 2008. július 31.

A Magyar Alkotók Internetes Társulása Közhasznú Egyesület és a Hegyaljai Alkotók Társulása Wass Albert születésének 100. évfordulója és a Biblia éve alkalmából Éltető forrás címmel pályázatot hirdet új szépirodalmi és képzőművészeti alkotások megszületésére.

 

Pályázni a következő kategóriákban lehet:
1. Vers: max. 40 sor. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el,
2. Próza: max. 4 oldal Times New Roman 12-es betűnagyság esetén. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el,
3. Festmény-grafika: az alkotásról lehet fénymásolat is (ha színes az alkotás, akkor színesben), minimum 10×13-as nagyságban,
4. fotó: minimum A/4-es méretben.

A pályázat jeligés, kérjük azt feltüntetni a borítékon, a pályázó adatai (név, cím, esetleg telefon, e-mail) külön lezárt borítékban legyen elhelyezve a nagy borítékon belül. A pályázat beküldhető e-mailben is (kivéve fotó és festmény-grafika), de ebben az esetben a pályázó adatait akkor is el kell küldeni postai úton a jelige megjelölésével.
A pályázatra jeligénként 1 db pályaművet fogadunk el, ha valaki többet küld, akkor a pályázat kezelője csak 1 db-ot továbbít a bíráló elé.
Pályázati anyagot nem küldünk vissza.

Nevezési díj rendes tagoknak jeligénként 500 Ft, nem tagoknak 750 Ft, melyet levelezési címünkre vagy a folyószámlánkra kérünk befizetni.
A pályázó a bemutatkozó levélben írja le és szignózza a következőt: A beküldött alkotás saját szellemi munkám. A pályázatkiíró nevem (jeligém) feltüntetése mellett közölheti az alkotásomat.
Aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, annak pályázatát nem áll módunkban elfogadni.

A pályázat 1-2-3. helyezettje oklevéllel és tárgyjutalommal, egy éves tiszteletbeli tagsággal valamint az első helyezettek az antológiánkban 1 oldallal lesznek jutalmazva.
Díjaink: vers kategória: Aranytoll-díj; próza kategória: Aranypróza-díj; festmény-grafika kategória: Bor István Iván-díj; fotó kategória: Aranyfotó-díj.
A 4-5-6. helyezettek oklevélben és tárgyjutalomban részesülnek.

A pályázat beküldési határideje (postai feladás napja): 2008. július 31.
Postai cím: MAIT Közhasznú Egyesület, 3565 Tiszalúc, Hunyadi u. 20.
E-mail: mait@freemail.hu
Számlaszám: Sajóvölgye Takarékszövetkezet, 55400259-10002924. Számlaszám: Sajóvölgye Takarékszövetkezet, 55400259-10002924. Átutalás esetén kérünk mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel!
Az eredményhirdetés helyéről és időpontjáról minden nyertes pályázó postai úton értesítést kap, de az fel lesz tüntetve a honlapunkon is (mait2001.freeweb.hu).

Forrás: tender.sff.hu