Kárpát-medencei diákírók, diákköltők 31. irodalmi pályázatának tábora

A pályázatot vers-, próza és tanulmány kategóriában hirdetjük meg, és várjuk minden 14-18 év közötti középiskolás diák – magyar nyelven írt – írásait.

A beküldhető írások maximális terjedelme 15 – írógéppel, számító-géppel (14 pontos betűnagysággal), esetleg kézírással írt – kéziratoldal.

– A pályázatok beérkezésének határideje: 2008. február 15.
– Kérjük, hogy a pályázók postán, egy jól olvasható példányban küldjék el munkáikat, és a borítékra kívülről írják rá, hogy melyik kategóriában pályáznak (így: „verspályázat” vagy „prózapályázat” vagy „tanulmány-pályázat”). Tehát, aki két kategóriában is pályázik, két borítékban küldje írásait.
– A pályázatokat a következő címre várjuk:
– Írók Szakszervezete, Budapest, Városligeti fasor 38. 1068
– Fontos: E-mailen beérkező pályamunkákat – az esetleges technikai problémák miatt – nem nyomtatunk ki és nem veszünk figyelembe!
– A pályázat nem jeligés.
– Kérünk mindenkit, hogy tüntesse fel pályázata belső címlapján a saját nevét és címét, iskolája nevét és címét, továbbá a saját (vagy az iskolája) e-mailcímét, esetleg telefonszámát.
– A legjobb ötven pályázat szerzője meghívást kap a 2008. március 18-21-ig megrendezésre kerülő sárvári irodalmi táborba, műhelymunkára és a díjkiosztó ünnepségre.
– A beérkezett írások visszaküldésére a várható nagyszámú pályázatra való tekintettel nem tudunk vállalkozni.
– A neves költőkből, írókból álló zsűri által kiválasztott legjobb 50 pályázónak az általa megadott címre 2008. március 7-ig írásbeli értesítést és meghívólevelet küldünk. A táborban csak a meghívottak részvételét tudjuk biztosítani, számukra a rendezvény díjmentes.
http://www.tinodi-sarvar.sulinet.hu</a>

Forrás: tender.sff.hu