Idén nyáron szeretnél valami újat kipróbálni? Utazz és tanulj idegen nyelvet, miközben emlékezetes kalandokban lesz részed!

Feledhetetlen élmények és hatékony nyelvtanulás!

 

Süttesd a hasad a tengerparton, kóstolj meg új ételkülönlegességeket, ismerj meg új kultúrákat és szerezz új barátokat, miközben szinte észrevétlenül ragad rád az idegen nyelv. Ha meguntad a hagyományos iskolai órákat és szeretnél kötetlenebb formában tanulni, válaszd a nyelvi tábort. Izgalmas és szórakoztató órák, rengeteg szabadidő és számtalan program vár rád!

Egy külföldi nyelvtanfolyam fiataloknak és felnőtteknek egyaránt hasznos, mert anyanyelvi oktatóktól tanulhatják meg a nyelvet és a hétköznapi kommunikációs szituációk során azonnal gyakorlatba is ültetheti az új ismereteket. A nyelvtanulás és utazás kombinációja szórakoztató, pihentető és építő jellegű szabadidős tevékenység mindenki számára.

Miért éri meg külföldi nyelvi táborba menni?

Egyszerre kellemes és hasznos: egy nyári tábor valódi kalandokat rejt, rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel és szabadidős programmal. Kösd ezt össze napi néhány óra nyelvtanulással és nem csak kellemes élményekkel, hanem tökéletesre csiszolt nyelvtudással térhetsz haza!
Külföldi tanulási tapasztalatot szerzel: bővül a látóköröd, magabiztosabb leszel és megalapozod a jövőd: egy vagy több idegen nyelv ismerete már szinte mindenhol kötelező, úgyhogy a nyelvi tábor ilyen szempontból is a legjobb befektetés.
Könnyebben és gyorsabban megtanulod a nyelvet. Ha naphosszat anyanyelvi beszélők közt vagy, azonnal gyakorlatba ültetheted az órán tanultakat és nem kell sokat a könyvek fölött görnyedned ahhoz, hogy bővüljön a szókincsed vagy megjegyezd a nyelvtani szabályokat.
Új barátokat szerzel. Egy külföldi nyelvi táborba a világ minden tájáról érkeznek nyelvtanulók, ezért nagyon sok új, különleges embert ismerhetsz meg és akár életre szóló barátságokat is köthetsz.
Bepillantást nyersz egy idegen ország kultúrájába, szokásaiba. Rengeteg nevezetességhez látogatsz el, megkóstolhatod az eredeti angol reggelit, a francia sajtokat, az olasz pizzát vagy épp a spanyol paellát. A nyelvi utazás során nem csak a nyelvet tanulod meg, hanem a nyelvi közegben is elmerülhetsz.

Hova érdemes utazni?

A Sprachcaffe nemzetközi nyelviskola kiterjedt hálózatának köszönhetően hét nyelven, több, mint 30 helyszínen kínál külföldi nyelvtanfolyamokat fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. Ha angolul szeretnél tanulni, többek között Londonba vagy Brightonba utazhatsz, de ugyanolyan népszerű a máltai angol tábor is, ahol mediterrán környezetben sajátíthatod el a nyelvet. Ha messzebb is merészkednél, akkor akár Kanadában vagy az Egyesült Államokban is eltölthetsz néhány hetet.
Németül az európai gazdasági központban, Frankfurtban, vagy Bajorország szívében, Münchenben, tanulhatsz. Spanyol nyelvi táborra Barcelona és Malaga a legalkalmasabb, de egészen Mexikóig is elmehetsz. Franciaországban Nizza és Párizs közül választhatsz, olasz tudásod pedig a kultúra bölcsőjében, Firenzében csiszolhatod tökéletesre. Ha a keleti kultúra és nyelvek iránt érdeklődsz, kínai nyelvet is tanulhatsz Pekingben.

Hol jelentkezhetsz?

Ha kíváncsi vagy rá, mit tartogat számodra egy nyelvi tábor, látogass el a Sprachcaffe honlapjára, válassz tanfolyamtípust, időpontot, úti célt és jelentkezz. Emellett a Sprachcaffe Magyarország Facebook oldalon is érdeklődhetsz. Általános és intenzív külföldi nyelvtanfolyamokon vehetsz részt, illetve sok egyéb szabadidős program és szervezett kirándulás is vár. Utazz és tanulj külföldön!