A Láthatatlan Kiállítás Budapest egy különleges interaktív utazás egy Láthatatlan világba, ahol megpróbálhatsz eligazodni csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán.

 

Bízz vakon!

Ha eljössz, Te is megértheted majd, milyen érzés az egyik legtöbb információt adó érzékszerved, a látásod nélkül élni, és hogyan erősödnek fel egyéb érzékeid.

Ezen a kiállításon vakok vagy látássérültek kísérnek el egy olyan útra, ami megváltoztatja az életed.

Érdekes?
Furcsa?
Idegen?
Esetleg természetes?
Egy óra vakság fel tudná nyitni a szemed?

A kiállításon a résztvevők csupán tapintás, hallás, szaglás és egyensúlyérzékelés útján jutnak információkhoz. Így a látáshiány okozta új helyzetben a nehézségek mellett azt is megtapasztalhatják, hogy a szem, mint érzékszerv kiiktatásával is lehet szép és teljes a világ.

A Láthatatlan Kiállítás Budapest a nem látók és a látók világát igyekszik közelíteni egymáshoz, és pozitív élményeken keresztül tanítja meg, hogyan segíthetjük, s miképpen érthetjük meg őket.

A Láthatatlan utazás vak vezető kíséretében, speciálisan berendezett és teljesen besötétített helyszíneken történik, ahol egyedi hanghatások és helyszínre szabott illatok segítik, hogy igazán életszerű élményben legyen részed. A részvétel 15 percenként induló csoportokban lehetséges.

A programra másfél órát tervezz!

15-30 perc a kiállítás látható része és  körülbelül 60 perc a láthatatlan túra.

Jó tanács! Húzz kényelmes cipőt!

Gyermekek számára 8-9 éves kortól ajánljuk a programot!

Láthatatlan Kiállítás Budapest –  Bízz vakon!

További információk:www.lathatatlan.hu vagy a  06207714236