Kutyanap a TóPARKban2010. október 9-én, szombaton ismét családi napot tartanak a TóPARKban, Törökbálinton. Ezúttal a kutyáké a főszerep: a rendezvényen bemutatkozik a Vigyél Haza! Alapítvány és a Noé Állatotthon Alapítvány; akik gazdára váró, örökbe fogadható állatokkal érkeznek az eseményre.

A Vigyél Haza! aktivistáival közösen lehet majd kutyát sétáltatni; a Noé Állatotthon pedig a gazdára váró állatok mellett kisállatokat is elhoz, akiket simogatni lehet a szabadidőparkban felállított karámban.

 

A híres, budapesti Őrmezői Kutyaiskola két bemutatóval készül a rendezvényre, az iskola által alkalmazott, speciális technikával kiképzett kutyák mutatják meg megszerzett tudásukat, játékos formában.

A parkban felállított ügyességi pályán mindenki kipróbálhatja, hogy teljesít kedvence az ott elhelyezett akadályokon. A legjobb résztvevőknek ajándék jutalomfalat jár.

A délután során kézműves foglalkozáson is részt lehet venni, ahol az őszi évszakra jellemző, természetes anyagokból készíthetnek a gyerekek játékokat, kreatív alkotásokat.

A rendezvényre ingyenes a belépés.

 

Részletes program:

PROGRAMOK:

– A Vigyél Haza! Alapítvány bemutatkozása, közös kutyasétáltatás az alapítvány aktivistáival, örökbefogadási lehetőség

– A Noé Állatotthon Alapítvány bemutatkozása, örökbefogadási lehetőség

BEMUTATÓK:

– 14.30 Kutyabemutató, az Őrmezői Kutyaiskola előadásában

– 15.30 Kutyabemutató, az Őrmezői Kutyaiskola előadásában

KISÁLLAT SIMOGATÁS ÉS KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS a rendezvény teljes ideje alatt.

A kutyával érkező vendégek ügyességi pályákat is kipróbálhatnak kedvenceikkel, a legjobb teljesítményekért Pedigree jutalomfalatokat adunk ajándékba.

Eső esetén a rendezvény módosított időpontja: 2010. október 16., szombat

 

Kutyanap a TóPARKban

Kutyanap a TóPARKban