Hegy’ bérlettel képregény-szuperhős is lehetsz, fel a nagyszínpadra! Ha a last minute akciók barátja vagy, akkor eljött a te napod: ma éjfélig még közel 40%-os kedvezménnyel válthatod meg a bérletedet a Hegy’ nyaralásra.

Már csak néhány órád maradt, úgyhogy célozd be a legközelebbi jegyirodát, vagy vedd elő a telefont és válts jegyet sms-ben, ha pedig online vásárolnál, akkor ne is mozdulj a gép elől, kattints most, nehogy lemaradj életed legizgalmasabb fesztiválnyaralásáról. Holnaptól a Hegy bérletek árai emelkednek, használd ki az utolsó órákat, hiszen a legjobb fesztiválarcok között neked is ott a helyed. Ha már a zsebedben a bérleted, nyugodtan hátradőlhetsz, és elképzelheted magad valódi fesztivál-képregényhősként, amint Sanyi a bagollyal és Méjhem nyúllal együtt életedben először ott állsz a nagyszínpadon, és több tízezer hegyaljás tombol előtted. Ha a vágyad az, hogy tegyünk fel a nagyszínpadra, irány a Hegy’ facebook oldal – a 13. Hegyalján nincs lehetetlen.

 

Ha épp tanulsz, vagy ha dolgozol, itt egy kis tuning: tedd félre a jegyzeteket és a könyveket vagy a munkádat, gondolj vissza életed eddigi legjobb nyaralására, és szorozd meg tízzel. Az idei Hegyalja nyaralásodon erre készülhetsz. Ma éjfélig a bérlet még akciós, csak neked, mert jó fej vagy, és ott a helyed az ország legjobb arcai között, akik idén mind a Hegy’en nyaralnak. Ha ma váltod meg a Hegy’ bérleted, az árából közel 30%-ot elengedünk, sőt, ha nappalis diák vagy, neked majdnem 40%-os kedvezmény jár. Már nincs túl sok időd, hogy intézd a kedvezményes Hegy’ belépődet, a határidő május 31. éjfél, úgyhogy hajrá.

Mi jár a Hegy’ bérlethez a kétszeres Grammy-díjas Everlast, az Enter Shikari, az Exodus, a hegyaljások kívánságára újra Tokajba látogató Parov Stelar Band, a Stereo MC’s, a Pendulum, a Biohazard, a Skindred és a magyar kedvencek koncertjein kívül? Szállás a tokaji világörökségben. Pincehűs borok és aszúkóstolás. Strandolás a Tisza-parton jéghideg Furmint-fröccsel vagy sörrel, és persze azokkal a csajokkal, pasikkal, akikkel, miután fürdőruhában is láttad őket, már tuti nem csak bulizni akarsz. Deszkásoknak, bringásoknak hiphopguruk és Extrémsport Park. Bringaflotta a hegyaljás biciklitúrához, evezéshez hajók a fesztivál kenukikötőjében. Színház Tokajban, és közös nyaralás a világsztárokkal és a kedvenc magyar zenészeiddel. Az Axe angyalokkal végre élőben is találkozhatsz, és akár partyzhatsz is velük. Ez nem az a nyaralás lesz, ahol vissza kell fognod magad. Az étel- és italárakat is a pénztárcádhoz igazítottuk, és kibuliztuk, hogy a Hegy’re idén is féláron vonatozhass. A kapcsolatépítés új terepe a Hegy’ Karriergyár, ahol HÖKösökkel nem kell cimbizni, viszont két koncert között vagy a strandolás után megtalálhatod életed első állását vagy a gyakorlati helyedet, sőt, sörözhetsz, szakmázhatsz is a leendő főnököddel. Úgyhogy felejtsd el azokat az arcokat, akik minden partyn ott erőlködnek, és hagyd a zenéket, amiket akkor is kapsz, ha egyáltalán nem kérted: a Hegy’en a te zenéd vár, a te társaságod pörög, ez a te nyaralásod.

 

FELTEGYÜNK A NAGYSZÍNPADRA?

Oké, ha már megvan a bérleted, idén akár a Hegy’ hőse is lehetsz. Tegyél fel a nagyszínpadra! címmel május végén elindult a magyar és a nemzetközi fesztiváltörténelem első közösségi képregénye, amelyben a Borsodi Hegyalja Fesztivál, a Fehérvári Zenei Napok és a Szegedi Ifjúsági Napok közönsége – azaz ti – együtt rajzoljátok Sanyi, a bagoly és Méjhem, a nyúl zenei karrierjének történetét. Nem csak a sztorit alakíthatod, de akár igazi fesztivál-szuperhősként, rajongóként, guitar heroként vagy más szereplőként te is képregényhőssé válhatsz. Ha nem tudsz zenélni, fesztiválozni viszont annál jobban, ott a helyed a Hegy’ hősei között a képregényben. Ahhoz, hogy alakíthasd a sztorit, vagy bekerülj, nem kell mást tenned, mint követni a Hegyalja Fesztivál Facebook-oldalát, ahol a képregény-rajzolókhoz is csatlakozhatsz. A Hegy’ képregényhősök nagyszínpadra és a világhír felé vezető útjuk minden pillanatát a Tegyél fel a nagyszínpadra! blogon dokumentálják.

 

A HEGY’ A TIÉD: ERRE A NYARALÁSRA NEM KELL EGÉSZ ÉVBEN SPÓROLNOD

A Tisza-parti megzenésített vakációra a last minute áras a belépők az ismert jegypénztárakban, valamint a mobillal a TIKIT rendszerében vagy online a Hegy’oldalon, azaz a www.hegyaljafesztival.hu-n válthatók.

Csatlakozz a Hegyalja Fesztivál Fun Klubhoz a Facebook-on, hogy értesülj a legfrissebb infókról a Hegy’ről: www.facebook.com/hegyaljafesztival

Hegy’ bérlet elővételben május 31-ig közel 30%-os kedvezménnyel 16.900 Ft.

Hegy’ diákbérlet május 31-ig közel 40%-os kedvezménnyel 14.900 Ft.

Hegy’ bérlet június 1. – július 8. között 18.900 Ft

Hegy’ bérlet július 8-tól és a helyszínen 22.000 Ft.