Budapest – (2013. október 20. ) – A Mattel Magyarország idén másodszor rendezi meg az Apák és Fiúk Napját a Millenárison. Tavaly több mint 4.000 látogató érkezett az ingyenes rendezvényre, hogy a Hot Wheels játékokat kipróbálva együtt töltsön egy emlékezetes napot.

 

Idén ismét lesznek a tavalyi év slágerei, a minden irányban pörgő űrhajós teszt, a kerékcsere, a Hot Wheels függő pályák, és természetesen újdonságok is érkeznek. A Hot Wheels Triplahurok pályája, és a Flipper is itt mutatkozik be, sőt az eseményre vendégként várják az első személyautót mely egy játékautó inspirációja alapján készült el: a Chevrolet különleges Hot Wheels Camaro-ját.

Az esemény célja, hogy apák és fiaik együtt játszhassanak akár egész napon át, mint a Hot Wheels Csapatok tesztpilótái. A Csapatok különböző színeket képviselnek, a spéci kütyük szakértő csapatába tartoznak a Kékek, a világ leggyorsabbjai a Zöldek, a legvagányabbak a Pirosak és szupererősek a Sárgák. A helyszínre érkezők egy Tesztbázison találják magukat, ahol maguk is Pilótává válhatnak.

Az izgalmas futamokról a Megamax az extrém száguldásról híres Xbox Hot Wheels játékkal gondoskodik, míg a Tesztbázis mozijában a Hot Wheels – Az 5-ös osztag legfordulatosabb epizódjait vetíti.

Helyszín: Millenáris, D csarnok, 10.00-17.00-ig

Web: www.matteljatekok.hu/hotwheels

Forrás: