Budapest – (2013. október 31. – 2013. november 2.) – BEN 2013, azaz Budapesti Egyetemi Napok 2013 név után kutakodva egy masszív összegyetemi bulit találunk a Petőfi Rendezvényközpontban – alias Pecsa

– október 31. és november 2. között, a hazai zenei élet javából válogatva a szemesztertől megfáradt hallgatóság legnagyobb örömére.

Az idén 10. évét betöltő Punnany Massif egy speciális halloweeni meglepetésre készül rajongói számára. Az egyedi színpadi díszlet mellett helyet kap néhány régen játszott, de sokat kért dal is a repertoárban.

Vendégük az este folyamán a Cloud9+ zenekar lesz, az estét lezáró afterpartyt pedig a PartyFaces csapata garantálja.

Új EP-nek bemutatására készül az ország legnagyobb rock and roll zenekara, a Supernem. Az érkező anyag mellett természetesen a jól ismert slágerek is elengedhetetlen kelléke a jó hangulat megteremtéséhez. Hintázva táncolás hajnalig egy rossz cipőben a világ tetején!

A hazai zenekarok legőrültebb rockját játszó Intim Torna Illegál olyan, mint osztriga a svédasztalon – igazgyöngy a javából. Pezsgő dallamok, karcos ének, és felfoghatóan mély üzenetek labdáznak a színpadon, amit a közönség fáradhatatlan tombolással dob vissza.

A háromnapos fesztivál méltó zárásaként pedig a Fehér Balázs vezette The Carbonfools ad szárnyakat, nyit ajtókat, táncoltat meg benneteket, hogy kellőképpen euforikus állapotban fejezzétek be az idei Budapesti Egyetemi Napokat.

Bérletek:

Elővétel: 4999 Ft

Napijegyek:

Elővétel: 2199 Ft

Helyszíni: 2499 Ft.

Web: budapestiegyeteminapok.hu/

Forrás: