Budapest – (2013. november 9. – 2013. november 16.) – A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elindítója a 2012-ben elhunyt Dr. Kopp Mária orvos-pszichológus, aki a Népesedési Kerekasztal szervezőjeként is dolgozott a magyar családpolitikáért. A mozgalom abban kíván szerepet vállalni, hogy a kormányoknak tett javaslataival, illetve saját programjaival olyan feltételeket teremtsen, amelyek elősegítik a családteremtést és a gyermekvállalást.

A Mozgalom Családi Napok című rendezvénysorozata (október 5., 19., november 9., 16.) keretében a szülők előadásokat hallgathatnak, személyes tanácsadást kaphatnak, a gyerekek kézműves-foglalkozásokon, kreatív játszóházi programokon, versenyeken vehetnek részt.

Programok gyermekeknek: kisebbeknek (2-5 év) játék felügyelettel, nagyobbaknak (5-14 év) kézműves-foglalkozások a könyvtár restaurátoraival, könyvtári kalandtúra, játékbirodalom a Magic Box társasjátékaival.

Baba-mama szoba is üzemel, és a legkisebbeket az előadás termében várja játszószőnyeg, hogy a szülők közelében lehessenek.

A belépés regisztrációhoz kötött, gyermekeknek ingyenes. A családi belépőt váltók között minden alkalommal egy hétvégi Mercedes tesztvezetés, családi pihenés a Kolping Hotelben, valamint egyéb értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra!

Helyszín: Országos Széchényi Könyvtár a Budai Várban.

Web: haromkiralyfi.hu

Forrás: