Budapest – (2013. november 22. – 2013. november 24.) – Minden évben egy hétvége, amikor mintegy 25 animációs és családi film közül választhat kedvezményes áron a család!

Felejthetetlen élményekben lehet részük mindazoknak a gyerekes családoknak, akik kilátogatnak az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Bóbita Családi Filmfesztiválra, az Aréna Plázába a Cinema City Aréna Moziba.

A rendezvény keretein belül újra megtekinthetőek a moziban a 2013-as és az elmúlt évek legsikeresebb animációs és élőszereplős családi alkotásai. 5 teremben reggel 10 órai kezdéssel indulnak a filmek, és egészen 19 óráig lehet mazsolázni a hatalmas kínálatból.

Sok kisgyermek életében ez a fesztivál teremtheti meg a lehetőséget az első mozilátogatás élményére, kifejezetten mama-bababarát, azaz félhomályban, csökkentett hangerő melletti vetítésekre is sor kerül délelőttönként.

A filmek mellett a mozi előterében számtalan izgalmas és ingyenes program vár ismét a kicsikre és nagyobbakra. Szombaton és vasárnap a színpadon folyamatosan koncertek, előadások, bábszínház, meseolvasás és rengeteg ajándék várja a látogatókat. A színpadi programok mellett játszóház, kreatív foglalkozások, diavetítés, mesesarok és számtalan egyéb aktivitás kínál értékes szórakozást. A fesztivál házigazdája Magyar Bálint, színész lesz.

Fellép többek között a Ringató, az Alma Együttes, a MintaPinty, az Eszter-lánc, a Talamba, Kovácsovics Fruzsina, az Apacuka és a Bélaműhely. Puskás Péter mesét olvas a legkisebbeknek.

A családok, és főleg az anyukák körében rendkívül népszerű Bóbita magazin a fesztiválon ünnepli második születésnapját, mely további meglepetésekkel szolgál a látogatóknak.

A fesztivál filmjei kedvezményes jegyárakon érhetőek el. 2D vetítésekre 950 Ft, a 3D vetítésekre hozott szemüveggel 950 Ft, hozott szemüveg nélkül 1 150 Ft. A Cinema City Aréna mozi pénztárának szintjén ingyenesen látogathatóak a programok.

Web: www.bobitafilmfesztival.hu

Forrás: