Budapest – (2013. november 30. – 2013. december 31.) – A plüssmackók mindannyiunk kedvencei. Kinek ne lett volna gyermekként egy mackó játszótársa, vagy akár felnőttként egy kedves medvekabalája? Most a leghíresebb, legkedvesebb és legkülönlegesebb egyedekkel találkozhatunk a Pólusban, ahol egyéb meglepetések is várnak.

Az év utolsó hónapjában minden plüssmackó felkerekedik, hogy az unalmas téli álom helyett egy nem akármilyen programsorozattal üsse el a hideg napokat. Láthatóak lesznek egy gazdag macigyűjtemény legkülönlegesebb darabjai, de látványosnak ígérkeznek a plüssmedvékből összeállított életképek is. Lesznek itt sportoló, mozizó, focizó, diszkózó, sőt utazó medvék is, és akkor még a régi történetek híres medvéiről szót sem ejtettünk!

A november 30-tól egészen év végéig tartó állandó ingyenes kiállítást a december 7-8-i és 14-15-i hétvégén külön programok is színesítik. Jönnek a Mackódoktorok, akik bármilyen plüsskedvencet meggyógyítanak, de jön a Maciművek mackókészítő foglalkozása is, ahol bárki elkészítheti saját kis kedvencét. Ráadásul december 5. és 8. között a Mikulás is a helyszínre látogat, hogy igazi ünnepi színt hozzon a mackók és a vendégek életébe!

A Pólus nem csak otthont ad a mackós eseményeknek, hanem meg is ajándékozza vásárlóit egy-egy plüsskedvenccel, vagy akár egy igazi fenyőfával.

További részletek a honlapon.

Ünnepi medvetalálkozó

2013. november 30. – december 31.

Mikulás Napok

December 5-8.

Mackódoktorok és Maciművek

December 7-8. és 14-15.

Helyszín: Pólus Center.

Web: polus.hu

Forrás: