Egzotikus állatbemutatóval, író-olvasó találkozóval, bábjátékkal, betlehemes műsorral és sok vidámsággal teli hétvégére készülnek a nagykarácsonyi Mikulásfalván december 5. és 7. között.

 

Közeledik december 6-a, a fehér szakállú, piros kabátos Mikulás ünnepe. Ahhoz, hogy a gyerekek és a felnőttek is ráhangolódjanak az ünnepre, mindenképpen érdemes ellátogatniuk Nagykarácsonyba, a Mikulás házába, a Falusi Élet Kertjébe, a Játszóházba, az Ugráldába. A Mikulás Fesztiválon vidám ünnepi koncertek, bábelőadások várják a gyerekeket a Manók sátrában, ahol vendégünk lesz a Kaláka zenekar, a Monó Manó Zenekar, Dudó bohóc, Haribo maci, a 4D és a Palánta bábcsapata.

A Játszóházban a Tropicarium jóvoltából egzotikus állatbemutatót tartunk szombaton és vasárnap is. A Móra Könyvkiadó szervezésében pedig december 6-án Vig Balázs Három bajusz gazdát keres című előadása várja az érdeklődőket!

Mikulásfalva az érzelmek, a vágyak és a kívánságok csodás birodalma. Hiszen ki más ismerné jobban az álmainkat, mint maga a Nagyszakállú Mikulás? Azonban azok a gyerekek és gyereklelkű felnőttek, akik nem biztosak abban, hogy a Mikulás pontosan tudja a kívánságaikat, személyesen látogathatják meg a dolgozószobájában és az ölében ülve suttoghatják a fülébe. A Mikulásház a mesefalu központi helyszíne, ahová évente több tízezer levél érkezik a kívánságok listájával. Mikulásfalván a mese valósággá válik, december 21-ig várunk mindenkit!

Szeretettel látunk, a programokról itt tájékozódhatsz, időpontot és jegyet itt foglalhatsz.