lillafured diosgyor mikulasvonat 2015

A Lillafüredi Állami Erdei Kisvasút (LÁEV) kívül-belül feldíszített és fűtött, este kivilágított vonatain minden kocsiban krampuszok várják a gyermekeket, akik az utazás alatt – játékos formában – felkészítik a résztvevőket a lillafüredi kalandokra. Lillafüreden a „Mesebirodalom” kapujánál maga a Mikulás várja a kicsiket, majd további jelmezbe öltözött szereplők bekapcsolódásával egy 60 perces interaktív szabadtéri mesejátékba vonják be őket, meseszép díszletek között, a miskolci óvodások és általános iskolások által feldíszített parkban. A program 2-10 éves gyermekek számára nyújt játszva tanulással felejthetetlen élményt.

A szabadtéri mesejáték programja úgy épül fel, hogy a Mesebirodalom lakóinak rövid színpadi műsorát követően először előcsalogatjuk a Mikulást, majd ezt követően a gyermekek összesen 4 helyszínen, egyenként 12 perces, a személyes közreműködésüket, ügyességüket is igénylő interaktív mesejáték keretében találkoznak (50-60 fős csoportokban) a Mesebirodalom lakóival, így többek között Süsü a sárkánnyal, Vukkal a kisrókával, Gruval és a minyonokkal, valamint egy meglepetés lakóval és természetesen a Mikulással is.

Mikulásvonat üzemelési időszaka: 2015. november 26 – december 16.
Vonatok indulási időpontjai minden nap: 9:00; 11:30; 14:00; 16:30

Program időtartama, vonatúttal együtt: kb. 2 óra 15 perc

Utazás ideje: kb 30-35 perc Miskolc, Dorottya út – Lillafüred útvonalon oda és vissza is

Szabadtéri program időtartama (vonat érkezésétől a visszaindulásig): kb. 70 perc

Mikulásvonat indulási és visszaérkezési helyszíne: LÁEV Miskolc, Dorottya úti végállomása Utazás módja: 4 db 54 férőhelyes, 1 db 30 fős, 1 db 14 fős kívül-belül feldíszített, kivilágított, zárt, fűtött vagonból álló erdei kisvasúton

A programra előzetes helyfoglalás szükséges.

Sok szeretettel várjuk Önöket a Mikulásvonaton!

 

forrás: http://miskolc.utisugo.hu/programok/diosgyori-mikulasvonat-91951.html