Mekka-Digital, interaktív táblából jeles!Egyre több pedagógusban és iskolavezetőben fogalmazódik meg az igény, hogy modern interaktív oktatástechnikai eszközöket szerezzenek be az iskolájuk számára, mellyel nem csupán a tanórák színvonalát tudják magasabb szintre emelni, hanem – nem utolsó sorban – az iskola versenyképességét is tudják növelni!

Hisz valljuk be a szülők a lehetőségeikhez képest a legjobb, és leginkább felszerelt iskolába adják be szívesen a gyerekeiket.
Amennyiben úgy döntenek, hogy fejlesztik az iskolát, úgy a lehető legnehezebb döntés előtt állnak, ugyanis jelenleg a piacon nagyon sok kereskedő kínál interaktív táblákat, feleltető rendszereket, projektorokat…de minden egyes kereskedő csak a maga által képviselt 2-4 gyártó termékeit szeretné eladni az iskolának. A Mekka-Digital azonban gyártófüggetlenül csak magára az igényekre és a megoldásra koncentrál! Mekka-Digital, interaktív táblából jeles!Mi összegyűjtöttük a legjelentősebb gyártókat és termékeiket egy helyen, így jelenleg 11 gyártó több mint 50 interaktív táblája, és 19 projektor gyártó több mint 200 modellje található meg kínálatunkban. Így Önnek nem kell heteket utánajárni, hogy megalapozottan tudjon választani és a legjobb döntést hozhassa! Amennyiben ránk bízza a termékek előszűrését, úgy biztosítjuk Önt, hogy megtaláljuk az Önök igényeinek leginkább megfelelő eszközt. Mi arra törekszünk, hogy az igényeiket a keretükön belül maximálisan kiszolgáljuk, így ránk bízva több alternatíva közül választhatja ki a kész oktatástechnikai megoldásokat! A lényeg ugyanis nem az, hogy elköltsenek egy bizonyos keretet, hanem hogy azt hasznosan töltsék ki, így a tanárok és a diákok valóban hasznos eszközökhöz juthassanak.

Miért is érdemes minket választani?
–    Magyarország legszélesebb interaktív tábla kínálatával rendelkezünk.
–    Gyártófüggetlen hozzáállásunkkal garantáltan jó megoldást kínálunk a felmerült igényekre.
–    Oktatási intézményeknek értékhatártól független ingyenes országos kiszállítás!
–    Speciális EDU árakkal dolgozunk oktatási intézményeknek, ill. pályázati finanszírozás esetén további kedvezményeket adunk!
–    Kérésre akár telepítést és beüzemelést, ill. bemutatót is vállalunk.

További főbb termékeink: iskolatáblák (zöld krétás és fehér filctollas, melyeket egyedi méretben is legyártjuk), dokumentum kamerák, interaktív tábla szoftverek, notebookok, grafikus/palatáblák…
Amennyiben segítségre/ajánlatra van szüksége, úgy keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén, munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást!

Mekka-Digital, interaktív táblából jeles!Mekka-Digital
1015. Bp. Csalogány utca 6-10.
Web: www.mekka-digital.hu
e-mail: info@mekka-digital.hu
tel.: 061-405-2202
mobil: 0620-363-2420