DiáksítáborokSzállás: Feriendorf Ossiach

A Karintiai tartományban található az Ossiach-i tó partján. Az üdülőfaluban összesen háromféle, négy-, hat- és hétfős (50-60 m2) apartman található. Az apartmanok alapfelszereltsége: tv, rádió, konyha, nagy terasz, padlószőnyeges, önálló bejárattal rendelkező kétágyas hálók, nagyméretű fürdő különálló WC-vel.

 

ELLÁTÁS: Félpanzió (bővített kontinentális reggeli és háromfogásos vacsora), büféasztalos rendszerben.

DÍJMENTES SZOLGÁLTATÁSOK:

Ingyenes Wellnes használat. Normál- és gyógynövény szauna, gőzfürdő, uszoda külön gyermek medencével, wellness relaxációs terem, fitneszterem. Ping-pong. Ingyenes WI-FI a központi épület területén! Esténként lehtőség van a szálloda Discojában  Karaoke és táncos bulikon ingyenesen részt venni. Diákcsoportjaink részére ingyenes Sífelszerelést (400 pár léc és bakancs) és napi két óra magyar nyelvű síoktatást biztosítunk.

További szabadidős lehetőségek:

Tekepálya, csocsó, biliárd, léghoki, stb……

Síterep:

A Gerlitzen síparadicsom a varázslatos Ossiachi-tó fölé emelkedik.

A partjától egy négyfős kabinos felvonó visz fel az 51 kilométeres pályarendszerhez, melyből 5 kilométert 2007-ben építettek. A 2007-es év fejlesztése továbbá egy nyolcszemélyes francia lift, amely jelentősen csökkenti a várakozási időt a felvonónál. A pályák 1 000 – 1 911 méteres magasság között fekszenek, így egészen április közepéig tart a szezon. Jellemzői közé tartoznak a széles pályák és a szinte állandó napsütés. A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten alkalmas a gyermekes családok és az (újra-) kezdők számára.

http://www.holidaysport.at/hu