Újabb fejezethez érkezett a kultikus tévés műsor. 2011. március 31., 20 óra U26 Clubshop, Eiffel tér. A Dob+Basszus COVER, Lévai Balázs zenei műsorának legújabb változata az U26 Clubshopba várja a rajongókat. Az első alkalomra március 31-én kerül sor, az este nagyágyúja Czutor Zoltán (Nyers, Belmondo), akinek slágereit olyan ifjú titánok dolgozzák át, mint a Stuff Like That, a Make Some Noise! és az AtHome.

A program ingyenes, az estéről tévéfelvétel is készül. Hogy melyik tévécsatornán kerül adásba, még homály fedi.

 

A Dob+Basszus Lévai Balázs mára már legendássá vált műsora, melynek az M1 adott otthont 2005 óta. A többszörös Kamera Hungária díjas Dob+Basszus fennállása óta többször megújult, hol dalok párbajoztak, hol egy-egy témát jártak körbe, hol költők adtak új értelmezést egy-egy korszakossá vált melódiának. A „Két dal – egykor” és a LIVE után most itt van a legújabb változat, a COVER.

A Dob+Basszus COVER célja fiatal, ismeretlen, feltörekvő zenekarok bemutatása, akik egy-egy ismertebb előadó slágereit dolgozzák fel, miközben természetesen saját szerzeményekkel is bemutatkoznak. Az estéről tévéfelvétel is készül, Lévai Balázs, a Dob+Basszus szülőatyja bízik benne, hogy az új koncepció alapján megvalósuló esteknek is lesz majd helye valamelyik tévécsatornán: Ez egy igazi kísérleti műsor lesz, mi is kíváncsian várjuk, hogyan működik. Reméljük, az ismertebb előadókon keresztül az új tehetségek útját is egyengethetjük majd. A műsorról televíziós felvétel is készül. Pilot műsornak szánjuk – de eladó! 🙂 ”

A djuice U26 Clubshop névre keresztel főhadiszállása egyébként nem először ad otthont feltörekvő bandáknak. A mobilmárka a Teret adunk program keretében tavaly óta várja olyan zenekarok jelentkezését, akik profi technikai körülmények között szeretnének játszani, valódi színpadon, valódi közönség előtt, de eddig még nem adatott meg nekik a lehetőség a szélesebb körben való megmutatkozásra.

A tervek szerint minden hónapban sor kerül egy-egy újabb Dob+Basszus COVER programra. A csütörtöki első adás felvételén pedig ott a helye minden Dob+Basszus és Czutor Zoltán rajongónak, és azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy néhány év múlva kik lépnek majd fel a fesztiválok nagyszínpadán.

 

Dob+Basszus COVER
2011. március 31., 20 óra
U26 Clubshop
A belépés ingyenes!

 

További információ:

http://www.facebook.com/dobmegbasszus#!/dobmegbasszus