Szeretlek No Thanx Erik!

Mint azt hírül adtuk: legnépszerűbb rajongói oldal verseny zajlik a Zene.hu-n. A jelentkezőket még várjuk, de jöjjön a „versenyzők” bemutatása.

// <a href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=43562&nah=!ie" target="_blank" title="Hirdetés"><img border="0" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=43562&nah=!ie" alt="Kattintson a hirdetésre!" /></a>

Juttasd be kedvenc oldaladat a döntőbe!

Erre úgy van mód, ha minél többen olvassák egy hét alatt a site bemutatkozó cikkét a zene.hu-n. A fináléba a 10 legtöbb olvasót vonzó site jut be.

Az én oldalam a www.gportal.hu/volimteerik nevet kapta. A honlap címe horvátul van és magyarul Szeretem Eriket jelent.- kezdte válaszát az oldal 15 éves szerkesztője, Savanya Brigitta.

A honlap az első magyar tini-rockbanda énekesével foglalkozik, a No Thanx sikeres frontemberével Skrapits Erikkel. A név egy bizonyos csetelés során jött, amikor valaki megkérdezte Eriket, hogy van horvátul, Szeretlek Erik. A zenész válaszolt, így megszületett 2007. augusztusában a volimteerik.gp.hu.

Ritkaságok az oldalon

Az oldalon hat menüpont van, és ha ezekre rákattintanak a látogatók eljuthatnak a kisebb modulokba. Az első menüponton keresztül a főoldalra léphetnek. A másodikban Erikről szerezhetnek információt a rajongók. Itt sok érdekességet és titkokat találsz. A harmadik menü egy másik oldalra viszi a fanokat még pedig a volimteerik.gp.hu képtárába ahol sok-sok – köztük több ritkaság – kép található.

Az extrák között háttérképek, MSN ikonok, MSN nevek, winamp skinek, falinaptár, órarend és füzetcímke található, vagyis a látogatóknak készített dolgok. A hatodik menüpontban az oldal szerkesztőjéről olvashatnak a látogatók, illetve ide van betéve a vendégkönyv, a reklámok és a buttoncserék is.

Brigitta elárulta, hogy az oldalon minden héten legalább egyszer (jobb esetben kétszer) van design csere.

A designokat én magam csinálom. Nagyon sokat szoktam dolgozni az oldalon és szerintem ennek köszönhető az is, hogy már 8000 fő látta a siteot. A napi látogatottság kb. 80 fő. Mindennap megpróbálok valami újjal előrukkolni, de hát van mikor sokat kell tanulnom és nem megy, viszont az eddigi leghosszabb „nem frissítési” idő 1 hét volt. Ez lenne az én oldalam ami már fél éves. – zárta gondolatait a fiatal lány.

Nevezd be te is saját vagy más rajongói oldalát!

– Bíró Zsolt –

Forrás: zene.hu