Gyorsak és naprakészek Kovácsovics Fruzsi rajongói

 Rajongói oldalalkat bemutató rovatunkban most Kovácsovics Fruzsina weblapját ismertetjük, mégpedig nem is kis részletességgel.

Honlapunkat: a www.kovacsovicsfruzsina.eu –t a Csillag születik című műsorban feltűnt fiatal énekes lány ihlette. Nálunk igazi csapatmunka zajlik, igen gyorsak és naprakészek vagyunk. Ahogy Fruzsi sem olyan rég robbant be a zenei köztudatba, a honlapunk is frissnek mondható, ugyanis 2007. november 29-én indult. – kezdték lapunk tájékoztatását az alkotók.

Minden amit az énekesnőről tudni érdemes

Esztétikus nyitóoldalunkon folyamatosan közöljük a Fruzsival, illetve oldalunkkal kapcsolatos aktualitásokat. Menüsorunkban a hírek mellett megtalálható egy Fruzsiról írt életrajz, mellette egy rövid leírás a fanclubról. A menü része továbbá a folyamatosan frissülő galériánk a fellépéseken, találkozókon készült fotókból, illetve videó-gyűjteményünk a médiaszereplésekről, dalokról. A témák megvitatására egy rajongói fórumon adunk teret. Az oldalon közöljük még honlapunk főszerkesztőjének, illetve fRu managerének elérhetőségét. Mi – mint a fiatal tehetség hivatalos rajongói klubja – Fruzsival, valamint a lány hivatalos oldalának készítőjével is tartjuk a kapcsolatot, és igyekszünk kölcsönösen segíteni egymás munkáját – mesélték a Zene.hu-nak.

Néhány szó a technikáról

A honlap logója és a menüsor flash, ezzel adjuk meg az alaphangulatot. A többi része PHP-ben íródott, ami lehetővé teszi a folyamatos frissítést. Van egy saját készítésű belső admin-felületünk, ahol mindenki a saját felhasználó nevével és jelszavával tud bejelentkezni. Itt lehetőség van cikket/hírt írni, szerkeszteni, karbantartani, a galériánkba képeket feltölteni, illetve a belső üzenőfalat használni. Különlegességnek számít kör-sms funkciónk, amivel a számítógépről tudunk egymásnak sms-t írni, amit mindenki megkap. Az oldalt folyamatosan fejlesztjük, hogy minél szebb, és felhasználóbarátabb legyen. Látogatottságunk: 70-80 egyedi látogató naponta, 2-300 oldalletöltéssel. Csapatunk további megvalósítandó ötletekkel teli, így nálunk sosem áll meg az élet – zárták honlapjuk ismertetését a készítők.

Továbbra is várjuk a pályázatokat!

Igaz, hogy folyamatosan mutatjuk be a hozzánk beérkezett rajongói oldalak leírását, de még mindig nem késő, hogy Te is elküld a történetet, hogy hogyan is született meg kedvenced portálja és meséld el, hogy miért érdemes a weblapot választani! A maileket várjuk a bizso@zene.hu e-mail címre! Pályázz, s legyen a Tiéd a legjobb rajongói oldal!

Nevezd be te is saját vagy más rajongói oldalát!
Nézd meg az eddigi jelölteket

– Havassy –

Forrás: zene.hu