x-faktor-rtl-xfactor-x-faktor-2010-3-szeptember-11-videok-versenyzok-kepek-zsuriEgy hónappal ezelőtt indult útjára az RTL klub méltán népszerű műsora, s ma este volt a válogatás utolsó napja. Most már kiderült, hogy kik azok akiket majd a középdöntőben viszontláthatunk.

 

A kilencedik dalig kell várnunk, hogy elhangozzék a zsűri szájából az első egyöntetű igen, addig bizony gyengécske próbálkozásokat hallhatott a közönség. Szabó Előd Romániából Szászrégenből érkezett, egy Demjén nótát énekelt, s úgy is néz ki kicsit mint Rózsi. Egyébként is zenész, és mindjárt azzal kezdte, hogy” Bennem van az X-Faktor”,  s a dal végén Nagy Feró megállapította, hogy szerencsére ki is jött belőle. Jönnek az igenek a tehetséges fellépőknek:Réder Nóra és Kádár Szabolcs Duója sikert arat, mint ahogy Simon Diána, Váradi Gyula, Farkas Gábor, Császár Gergely és Alaswad Mona Kecskemétről is benn van a következő körben. Bár Ő Gesztitől egy nemet kap.

A továbbjutók:

Szabó Előd, Duó: Réder Dóra és Kádár Szabolcs, Simon Diána, Váradi Gyula, Farkas Gábor, Császár Gergely, Alaswad Mona, Wolf Katalin, Füzy ferenc, Nyári Edit, Nyári Alíz, Gabal Awa Jack, Lados Zsuzsi, Németi Brigi, Kocsis Dénes, Toldi Anna, Hegyi Dávid, Bakó Krisztina, Conformity,  Nádor Dávid

A cikk folytatása és a videók a royalmagazin.hu-n nézhetőek meg….

Szabó Előd

További videók itt….