A módosítási igények benyújtásának határideje július 9.A felvi.hu oldalról letölthető minden olyan kérvényminta, amellyel július 9-éig a lehetséges módosításokat be lehet nyújtani. A személyes adatok változtatására, sorrendmódosításra és egyéb kérelmekre vonatkozó kérvényeket aláírva, postai úton vagy személyesen kell elküldeni az Oktatási Hivatalnak vagy leadni az Educatio Kht. Ügyfélszolgálatán. Az elektronikus úton, aláírás nélkül beküldött kérvényeket nem tekintik érvényesnek – tájékoztatott az Educatio Kht.

Különböző kérvény- és nyilatkozatminták állnak azon felvételizők rendelkezésére a felvi.hu oldalon, akik módosítani szeretnék jelentkezési sorrendjüket, személyes adataikat, elérhetőségeiket. A letölthető kérvényminták segítségével lehetőségük van jelentkezéseik visszavonására, illetve a tanulmányi pontok számolásához szükséges középiskolai pontok megváltoztatására.
Elérhetők nyilatkozatminták, amelyek a fizetés nélküli szabadsághoz, gyermekgondozással kapcsolatos díjakhoz és a gyes igazolásához szükségesek, valamint itt találhatók a hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetűek igazolásához szükséges, a szülői iskolázottságot igazoló nyilatkozatminták is.
A További kérvények alatt érhetők el a Hozzájárulási nyilatkozat a 2009 tavaszán tett nyelvvizsga adatainak továbbításához, illetve a mesterképzésre jelentkezőknek az Intézményi igazoláshoz az abszolutórium, illetve a szakképesítés megszerzéséről szóló igazolások.
A kérvény-és nyilatkozatminták kitöltéséhez útmutató nyújt segítséget.
A le- és kitöltött dokumentumokat tehát személyesen vagy postai úton, de mindenképpen aláírva, legkésőbb július 9-éig kell eljuttatni (postán) az Oktatási Hivatalnak, vagy személyesen az Educatio Kht. Ügyfélszolgálatára.
(www.edupress.hu)