Krefiti.Hu, a kreatív fiatalok magazinjaA Krefiti.Hu magazin 2010 decemberében indult útjára, azzal a céllal, hogy közzétegye a kreatív fiatalok írásait, alkotásait. Teret nyújt minden tehetségnek arra, hogy nagy nyilvánosság előtt mutatkozzon be, elmondhassa véleményét, feltehesse kérdéseit.

A portál csak helyet biztosít a kreatív magazinnak – a magazint maguk a fiatalok készítik! Érdekes cikkek, interjúk, versek, novellák, képek, rajzok, videók, programajánlók sora indult el. Már a kezdetektől lelkes csapat gyűjt össze; diákok és tanárok egymást segítve küldik a magazinnak az alkotásokat és az új információkat, híreket, érdekességeket. Barátok, rokonok, ismerősök jönnek és szavaznak, véleményezik a munkákat, biztatják és bátorítják a fiatalokat.

Az internet nyújtotta lehetőséget kihasználva bárki, bármikor, bárhonnan a magazin alkotójává válhat! Kicsik és nagyok, országon belül és határokon túl, egészséges és sérült fiatalok – mind a Krefiti.Hu alkotói. Segítőkész művészek, magánszemélyek és cégek, valamint a szerkesztőség támogatásával a fiatalok folyamatosan díjazásban részesülnek. A magazinba beküldött munkákra szavazni lehet, a legtöbb szavazatot elnyerő alkotások készítői pedig minden hónapban nyereményeket vehetnek át.

A segítségnyújtás is fontos szerepet kapott az oldalon: apróhirdetésekben tehető közzé a feleslegessé vált tanszer, ruha, könyv, sporteszköz, gazdára váró kisállat vagy éppen korrepetálási lehetőség.

A magazin folyamatosan várja a fiatalok jelentkezését, írásait, alkotásait. Ehhez nem kell mást tenniük, mint beküldeni az alkotásokat a magazin címére (szerkesztoseg@krefiti.hu). (Bővebb felvilágosítás a honlapon olvasható: www.krefiti.hu.)

A Krefiti.Hu szeretne lehetőséget teremteni arra, hogy létrejöhessen egy olyan fórum, amely folyamatosan nyitva áll a tehetséges fiatalok előtt, esélyt és segítséget adva mindenkinek, hogy tehetségére felfigyeljenek, támogassák és segítsék fejlődésének útján.