Az elmúlt évek sikerein felbuzdulva 2008-ban is elektronikusan jelentkezhetnek diákmunkások a Deltafest fesztiváljaira, a tokaji Hegyaljára, a zánkai BalaTONE-ra és a szegedi Ifjúsági Házzal e téren is közösen jegyzett SZIN-re.

 

A szervezők a világhálón keresztül várják diákok jelentkezését, akikre több munkakörben számítanak: büfés, takarító, információs szolgálat, műszaki kisegítő, hosstess. Csaknem 400 diákmunkást foglalkoztat majd a három rendezvény. Ez a lehetőség rendkívül népszerű a fiatalok körében, hiszen nem csak a belépőt spórolhatják meg, hanem némi zsebpénzre is szert tehetnek, és ami a legfontosabb: jut idejük a fesztiválok programjainak megtekintésére is. Idén is, mint a korábbi években, jelentős túljelentkezés várható. A tavalyi 200 helyre mintegy 1500-an regisztráltak.
Érdeklődni lehet Csellár Eszternél (csellar.eszter@deltafest.hu) és Klemann Tímeánál (klemann.timea@deltafest.hu), illetve további információ olvasható a két fesztivál hivatalos honlapján (www.hegyaljafestival.hu valamint www.balatonefestival.hu).
(www.edupress.hu)