A Königs Group Gmbh, valamint a Praxis 2010 Kft. művészeti pályázatot hirdet iskolás diákoknak „Karácsonyi Csoda” címmel.

A pályaműveket 2013. november 13-tól 2013. december 3-ig várjuk rajz, vers, és egyéb kreatív kézzel készített alkotás kategóriában.

 

 

A pályázatban részt vevők kategóriánként több művet is beküldhetnek. A beküldött anyagokért felelősséget nem vállalunk, a pályaműveket nem küldjük vissza. A rajzokat szakérő zsűri fogja elbírálni. Kategóriánként az első 2 helyezett kerül díjazásra, valamint a legjobb rajzok a Három Királyok Karácsonyi vásár teljes idejében kiállításra kerülnek.

Ünnepélyes Díjátadó: 2013. december 6.

A pályázaton nem vehetnek részt azok, akik 2013. november 12. előtt betöltötték a 19. életévüket, vagy a 4. életévüket még be nem töltött gyermekek. A részvételhez a pályázónak meg kell adnia nevét, címét, telefonszámát, email* címét, valamint a rajz elküldésével elismeri, hogy az eljuttatott mű a saját munkája, és beleegyezik, hogy a Szervezők a rajzot a Három Királyok Karácsonyi vásáron kiállítsa.

A résztvevők pályázati anyaguk elküldésével elfogadják a pályázati feltételeket és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervezők a publikációkban az alkotásokat térítésmentesen használja.

A rajzpályázat alkalmával készült fotók a Szervezők tulajdonát képezik, melyek a későbbiekben is felhasználásra kerülhetnek.

A műveket személyesen vagy postán a 9700 Szombathely, Kötő út 20. címen fogadjuk 2013. november 13. és 2013. december 3. között.

Facebook díjért a képekre a facebook-os oldalunkon lehet szavazni november 15. és december 3. között.

Vegyél részt Te is az első Három Királyok Rajzpályázatán és nyerj!

http://www.praxis2010.hu/

Forrás: pafi.hu