Július 10-ig van lehetőségük változtatni a jelentkezési sorrendjükön a felvételizőknek, illetve szintén ez a határideje a még hiányzó dokumentumok beküldésének, feltöltésének – közölte az Educatio Kht.

A jelentkezők még egy hétig, július 10-ig pótolhatják azokat a dokumentumokat (bizonyítványmásolatok, igazolások), amelyeket a jelentkezési határidőt követően szereztek meg.
Szintén eddig a határidőig van lehetőségük módosítani a jelentkezési sorrendjükön (csak egy alkalommal), illetve személyes adataikon (tetszőleges alkalommal).

Tudnivalók
A különböző módosítási kérelmek, hiányzó dokumentumok beküldhetők postai úton az Oktatási Hivatalnak címezve (1380 Budapest Pf. 1190), leadhatók személyesen az Educatio Kht. Ügyfélszolgálatán (Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ, HIK, Budapest VIII., Reviczky u. 6., hétfőtől péntekig 10-18 óra között), illetve feltölthetők a www.felvi.hu oldalról elérhető e-felvételi rendszerében.

Hétvégi ügyelet az Ügyfélszolgálaton
A közelgő július 10-i határidőre való tekintettel az Educatio Kht. Ügyfélszolgálata a hétvégén, július 5-én szombaton és 6-án vasárnap is nyitva tart a HIK-ben, 10-18 óráig.

Fontos a folyamatos tájékozódás
A www.felvi.hu oldalról a jelentkezők folyamatosan tájékozódhatnak a felvételi aktuális tudnivalóiról, teendőikről: a Felvételizni szeretnék csatorna Érettségizzünk/Aktuális rovatát olvasva naprakész információhoz juthatnak.
Eredményeiket a www.felvi.hu oldalon – regisztráció után – Az én felvim szolgáltatás keretében ellenőrizhetik a jelentkezők. Érdemes rendszeresen ellenőrizni az érettségi és egyéb eredményeket, a dokumentumok feldolgozottságának állását, ugyanakkor kérik, vegyék figyelembe, hogy a dokumentumok, módosítási kérelmek feldolgozásának néhány nap feldolgozási ideje van.
Forrás: www.edupress.hu