Fesztivál Film -Élőben a helyszínekről

Az idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a Hegyalja Fesztivál, Tokaj szívében. A ciánszennyezésnek köszönhetően indult el a kezdeményezés, de jócskán túlnőtte magát. Egy nyarat sem lehetne elképzelni Tokaj nélkül.

Ahol a part szakad….
Idén néhány bátor jelentkező és jómagam a fesztivál legmélyére ásunk, és megkeressük mindazt, ami ezt a fesztivált olyan vonzóvá teszi mindenki számára. Lesz itt minden; sültbárányfelhőn keresztül, virslis csokoládés sörhabputtonyon át minden, mi szem és száj ingere.
Naponta színes blokkokkal, videókkal, képekkel, versenyekkel jelentkező www.fesztivalfilm.hu az egyetlen olyan portál, mely tényleg a gyökerekig hatol és megpróbálja lényegében megragadni a fesztivál szellemét, és ha már ott van, inni vele egyet.
A videók az átlagos fesztiválozók átlagon felüli életét mutatják be. A reggeli „… már megint mekkora sor a budi előtt…” -től, a délelőtti fakultatív programok sokaságát, az ebédre legurított gyógysörön és kisunicumon át, a délutáni forgatag és a bemelegítő bulik után, a klimaxhoz érve egy-egy világsztár koncertjén az őrjöngő tömeget.
Keressük továbbá a legőrültebb arcokat, a legvadabb csajokat és a legtutibb bulikat, melyekről mind beszámolunk. Ha Te ott voltál, azért, ha nem, akkor azért kell nézned a portált.
Külön posztot szánunk a tehetséges lányok, fiúk bemutatására. A Most mutasd meg: egy rendkívül jó lehetőség arra, hogy táncolj, énekelj, szavalj, zenélj, beszélj, ugrálj, ismerkedj, köszönj anyádnak, vidd le a szemetet vagy bármely őrültség, ami saját kútfőből tör elő. Erre a produkcióra majd a sátrunk előtt lehet jelentkezni, ugyanis mint már annyi TV műsorból kiderült rengeteg tehetség és „antitehetség” található kishazánkban. Ha egyik, vagy ha másik táborba tartozol, akkor is szerepelned kell, mert mi mindenkire büszkék vagyunk és megmutatjuk a világnak, hol lakik a magyarok istene. (Ha esetleg további vad ötleted támadna, és úgy érzed nem tudok fékezni magad és legszívesebben billentyűzetet ragadnál, hogy azonnal írj nekünk, akkor tedd meg az info@fesztivalfilm.hu –n)

H.M.