Előre hozott esküvő. Vajon mi lehet az oka? Már idén augusztus közepén elveszi szerelmét, Sarka Katát Hajdú Péter, noha eredetileg jövő tavaszra tervezték a nászt.

A tévés producer-műsorvezető és a modell-üzletasszony románca nem ma kezdődött. Sarka Kata és Hajdú Péter szerelme noha viharosan indult, elképzelhető, egy életre szól majd.

Meglepetés szerelem

A műsorvezetőt és menyasszonyát a Balatonon hozta össze a sors egy véletlen folytán, amikor először Péter egyik kollégája próbálta meghódítani Katát. Ám a sikertelen és rövid udvarlás után a showman is érdeklődni kezdett a fiatal modell iránt és beszélgetésbe elegyedtek. A közszereplők ismerősei meglepődésére a felületes ismeretséget követően igazi szerelem bontakozott ki köztük.
És bár hullámok és völgyek tarkították a kapcsolatukat – egy rövid időre tavaly nyáron elváltak útjaik -, ősszel újra szorosra fűzték viszonyukat. Immár tudták: egymással szeretnék leélni az életüket. Kata és Péter áprilisban történt eljegyzést követően kezdték tervezni, hogy belefognak az álomesküvő megszervezésébe, és a házassági szerződés megfogalmazásába is. A Kiskegyed szerint az „álompár” ugyanis úgy tartja, hogy a jövő kiszámíthatatlan, sose lehet tudni… A szerződés pedig egy bevett, mondhatni, általános forma.

Esküvő viccből

A kapcsolatot nemrég egy hosszabb Mauritius-i úttal tökéletesítették és mélyítették el. Péter és Kata többször is úgy nyilatkozott, hogy fantasztikusan érezték magukat a szigeten, elmondásuk szerint minden nagyon gyönyörű volt, még Péter is romantikus hangulatba tudott billenni, élvezni tudta a táj színvilágát és az ott élől életmódját. A műsorvezetője beismerte, annyira boldognak érezte magát, hogy ismét megkérte szerelme kezét, melyre ezúttal is igen volt a válasz. Igaz, az esküvő egyelőre csak kettejük között, „viccből” történt.

Hajdú Péter apa lesz?

Bár eddig csak eljegyzésről és jövő év tavaszára tervezett esküvőről volt szó, a showman több helyen is úgy nyilatkozott: nagyon örül, hogy sikerült megoldaniuk, hogy még az idén megtartsák az álomesküvőt. Péter és kedvese többször is sugallta, hogy nemcsak a házasság, már a baba is tervben van. Ezek után az esküvői időpont előrehozatala miatt természetesen többen is gratuláltak már a párnak.
Hogy Kata milyen esküvői ruhában szeretné kimondani a boldogító igent, az egyelőre titok. De hatalmas összegekről szóló hírek jelennek meg az álom ruháról. Az biztos, a műsorvezető és kedvese komoly felhajtás mellett, a nyilvánosság kizárása nélkül rendezi meg az ünnepi eseményt.

Forrás: nana.hu