Az uborkaszezonban is van dolga Dobrády Ákosnak. Egy zenész életében a hétvége mindig fellépéssel telik. Igen ám, de vannak a nyugisabb hónapok, amikor van idő a hét utolsó napjaiban egy kis lazításra is.

 

– Uborkaszezonban kevesebb a fellépés. Most éppen ezt az időszakot éljük. Ilyenkor legtöbbször elutazom valahova, sportolok vagy moziba járok. Ám nyugis időszak ide, uborkaszezon oda, most szombaton éppen volt egy fél-playback fellépés – ritkán szoktam ilyet elvállalni, de ennek most eleget tettem, majd ezután jöhetett a kikapcsolódás. – árulta el Ákos, amikor a hétvégéjéről faggattuk.

– Pénteken edzeni voltam, majd tettem a dolgomat. Promóciós tervet dolgoztam ki az új „partysorozatomhoz”, ami márciusban indul, és a minden hónap 3. hetében tartandó klubturnémhoz, ahová ismerőseimet hívom, de természetesen bárki jegyet válhat és eljöhet, aki érdeklődik a műsor iránt. Erre márciusban, áprilisban és májusban lesz lehetőség, majd a nyári szünet után folytatjuk. – tudatta a terveket a zenész.

Kávé és gyümölcs a napindító

A zenész 9 óránál csak akkor szokott tovább aludni, ha hajnalig dolgozik. Felébredést követően magának megfőzi a reggeli kávéját és gyümölcsöt eszik, majd frissen elintézi a telefonos ügyeket és leül a zongorához. A hétvégén éppen a március 15-én, szombaton, a Symbol Budapestben tartandó buli dalait gyakorolta.

– A vasárnapot igyekszem a családommal tölteni, ez a hétvégén sem volt másként. Ilyenkor egy ebéd keretén belül összejön a família, azaz a bátyám és családja. Emellett teljes lazulással és pihenéssel zárom a hetet.

Dobrády Ákos pihenőnapjain sem felejtkezik meg a zenéről, hogyan is tehetné, amikor élete középpontjában a muzsika áll. Igazolja ezt az is, hogy már most, február közepén is a márciusi koncertjére gyakorol. Persze azért a pihenésről és a családjáról sem mond le, s nem csak uborkaszezonban…

Forrás: zene.hu