Nagyon úgy néz ki, véget ér Madonna és Guy Ritchie házassága – Már hetek óta folynak a találgatások, vajon tényleg ekkora gond van-e a sztár magánéletében.

Guy Ritchie rendező és a popdíva hat éve élnek együtt, mindeddig úgy tűnt, nagyobb problémák nélkül. Együtt nevelték Madonna elsőszülött lányát, a másik apától származó Lourdes Mariát és közös kisfiukat, Roccót.

Majd tavaly a sztár örökbefogadadott egy Malawi-ból származó árvát is, a feketebőrű David Bandát – bár a hírek szerint Guy Ritchie sosem pártolta az adoptált gyermek örökbefogadását…

A nagy boldogság, úgy tűnik, nem tartott sokáig…A házaspár ismerősei úgy tudják, hogy hetek kérdése, és Madonnáék elindítják a válópert – írja a News of the world.

Tudomásuk szerint január óta valóban nem látni együtt a házaspárt, mindketten külön utakon járnak.

Múlt héten a popdíva megkapta a maga csillagját a Rock and Roll Hall of Fame-en. Ám a férje még a jeles rendezvényen sem vett részt.

Madonna, aki jelenleg Hard candy című albumán dolgozik, állítólag el akar költözni Londonból, New York-ba menne vissza. A bennfentesek szerint a páros el akarja kerülni, hogy végleg meggyűlöljék egymást….

A válási procedúra azonban korántsem lesz olyan botrányos, mint példának okáért Paul McCartney-é és Heather Mills-é.

Madonna és a párja ugyanis már a kezdet kezdetén letisztázták, ki mit vinne válás esetén. A gyermekek pedig a popsztárnál maradnának…

Forrás: szatmar.ro