Hotel Regatta

A Regatta Szabadidőközpont az ifjúsági táborozás kedvence.  A közvetlen Duna parti park, közel van a budapesti látnivalókhoz, a szentendrei élményekhez és a pilisi csodákhoz is.

 

Évről-évre visszatérő vendégeink igazolják, hogy legyen szó osztálykirándulásról, tánc, sport vagy egyéb tematikus táborokról a Regatta Szabadidőközpont a legjobb választás. Négy különböző méretű terem, sportpályák, hatalmas füves park, saját Duna part várja a hozzánk látogatókat.  Két épületünk közül választhatnak, valamint kiváló konyhánkban egyedi menük kialakítására is van lehetőség. Minden csoportunk étkezése a Duna parti teraszainkon történik, páratlan kilátással.

Ha igazán tartalmasan szeretnék eltölteni nálunk az időt, válasszanak erdei iskolás programjaink közül! Íjászkodjanak, lovagoljanak, lovaskocsikázzanak vagy tegyenek egy sétát szakképzett vezetővel a Duna-Ipoly Nemzeti park védett területére. A diákok az osztálypadban megszerzett tudást az erdei iskola keretében nálunk személyesen is megtapasztalhatják. A tanulási folyamatba bekapcsolható a Dunakanyari városok megismerése éppúgy, mint egy éjszakai túra a közeli erdőbe ritka rovarokat keresve.

A szlogenünk nem vicc „ártéren mi vagyunk a legjobbak”. Aki nem hiszi, járjon utána!   www.regattahotel.hu
Tekintse meg kedvcsináló videónkat is!

Videó!

{module Regatta videó}