Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Art Market Budapest nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár, ahol mint egy újragondolt kulturális régióban jelennek meg egymás mellett több mint 20 ország kiállítóinak alkotásai.

 

Különleges találkozási pont ez a művészek, műgyűjtők, a szakemberek és a művészet szerelmesei számára. A Millenáris Park kiállítási csarnoka és épületei adnak otthont idén is november 28. és december 1. között e rendezvénynek, ahol a résztvevő galériák, kulturális projektek társaságában a Libri csoport az eddigiektől eltérő módon képviselteti magát.

„A Libri Csoport számára kiemelten fontos a kulturális értékek közérthető módon és elérhető formában történő képviselete, így maradéktalanul azonosulni tudunk az Art Market Budapest céljaival, amely idén a kultúrák közötti határokat igyekszik átjárhatóvá tenni. Hasonló célokat közvetítünk mi is nap mint nap azáltal, hogy a lehető legszélesebb skálán mozgó olvasmányokat igyekszünk olvasóinkhoz eljuttatni, illetve, hogy felületeinken információval szolgálunk a legfontosabb kultúraközeli eseményekről – hogy ily módon is kitáruljon számukra a világ. Örömmel veszünk tehát részt az eseményen, amelyet – reményeink szerint a Libri Butik segítségével – a mi könyveink jelenléte is hozzásegíti, hogy igazán komplex kulturális élményt adjon majd a látogatók számára.” – mondta Liptay Gabriella, a Libri Csoport kommunikációs és marketingigazgatója.

A frekventált helyen, a bejárat közelében berendezésre kerülő Libri Butikban elsősorban művészeti albumokat lehet majd olvasgatni, amelyeket természetesen a helyszínen meg is lehet majd vásárolni. Ezen kívül az idei ősz legkedveltebb sikerlistás termékei, kortárs irodalmi alkotásai között is böngészhetnek a látogatók, így számos kitűnő szépirodalmi alkotás is várja az érdeklődőket. Az idei Art Market Budapest fő témája a migráció, mint korunk egyik legmeghatározóbb történelmi jelensége, így a témához, önkéntes vagy kényszerű elvándorlásról, új haza kereséséről szóló történetek, ehhez kapcsolódó könyvek is megtalálhatóak lesznek a Libri kínálatában.

A Libri Csoport segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők, hisz a Fidelio Art Market Budapest címmel különszámot jelentet meg, mely az esemény hivatalos kiadványa. A kiadvány mind offline mind online elérhető.

http://goo.gl/0zwI2i

Az esemény további támogatásaként a Libri Könyvkereskedelmi Kft. minden érdeklődő számára 20% kedvezményre jogosító kupont ad a belépő mellé, amelyet a Mammut II. Bevásárlóközpontban található Libri Könyváruházban vásárolhatnak le a látogatók.

www.libri.hu

A Libri Csoport Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő cégcsoportja. Érdekeltségei közé tartozik a PORT.hu, Fidelio és Bóbita kiadványokat tulajdonló Libri Média Kft., a szinház.hu színházi portál, a Park Kiadó, a Helikon Kiadó, a Trubadúr Kiadó, a Kolibri Gyerekkönyvkiadó, Diafilmgyártó Kft. és az egyre közismertebb Libri Kiadó is. A csoport meghatározó tagja, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. évente 1,6 millió vásárlót szolgál ki országos méretű könyvesbolthálózatában, 34 boltjával és webáruházával. 8 alkalommal nyerte el a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által alapított Az Év Kereskedője-díjat.