Közel 85 ezer diák tudja meg ma este, hogy sikerült-e bejutnia a vágyott egyetemre vagy főiskolára. Annak sincs oka azonban kétségbe esni, akit most nem vesznek fel, hiszen az érettségi bizonyítvány olyan felnőttképzésekre is jó belépő, amelyekkel a munkaerőpiacon keresett szakmát lehet elsajátítani.

Ráadásul az OKJ-s végzettség többletpontokat is jelenthet annak, aki később az újbóli felvételi mellett dönt. A felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adatai szerint nem véletlen, hogy az elmúlt években folyamatosan emelkedett az OKJ-s képzésre jelentkező 18-25 év közötti fiatalok száma.

 

További információk :

Kérdés, interjúigény esetén forduljanak hozzám bizalommal!

Üdvözlettel,

Ferdinandy Tünde

mobil: +36 70 632 6079

e-mail: ferdinandy.tunde@frontpage.hu

„A Perfekt Zrt.

A Perfekt Zrt. az NTK Oktatási Holding Zrt. tulajdonában van. A Perfekt Zrt. olyan oktató és kiadó vállalkozás, mely több mint 60 éve meghatározó szereplője a magyar felnőttképzésnek. Piacvezető a pénzügyi-gazdasági és a társadalombiztosítási képzések területén, valamint a pénzügyi-számviteli könyvek kiadásában. A Perfekt Zrt. országos hálózattal, minden megyeszékhelyen kihelyezett központtal rendelkezik, és komplex képzési szolgáltatást nyújt az oktatástól a tananyagellátáson át egészen a vizsgáztatásig.

www.perfekt.hu | www.facebook.com/PerfektKepzes