Pódiumbeszélgetést rendez az Oktatási Hivatal. Az október 10-ére, a Műcsarnok Teraszba szervezett pódiumbeszélgetés egy abból a háromrészesre tervezett rendezvénysorozatból, melyet az Oktatási Hivatal EKKR Nemzeti Koordinációs Pontja a Kommunikációs Irodával közösen rendez 2013 őszére.

A rendezvények célja, hogy az oktatás és a munkaerőpiac különböző szereplőinek felvonultatásával olyan beszélgetést kezdeményezzen, amely a képesítések relevanciájának problémakörét járja körbe közérthető stílusban.

 

A pódiumbeszélgetés-sorozat első alkalmakor oktatáskutatással, humánerőforrás-menedzsmenttel, szakképzéssel foglalkozó szakértők, a második alkalommal tankönyv-, tanterv-, e-learning-, keretrendszer-fejlesztők, az utolsó alkalommal pedig az oktatás-képzés végfelhasználói szólalnak meg. 

Az első alkalmat „Az oktatás és munka világának kapcsolata” címmel rendezi meg az Oktatási Hivatal EKKR Nemzeti Koordinációs Pontja a Kommunikációs Irodával közösen.

Helyszín: Műcsarnok – kávézó.

Időpont: 2013. október 10., csütörtök, 16.00 – 19.00

Moderátor: Alföldi Zoltán (műsorvezető)

A beszélgetés résztvevői:
– Lados Tibor (Mátrai Erőmű, HR igazgató)
– Köllő János (MTA KTI és ő is Corvinus, CEU)
– Bánki Horváth Mihály (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, dél-alföldi szakképzési koordinátor) – felvezető előadó
– Farkas Judit (oktató, Semmelweis Egyetem, Sporttudomány)
– Alföldi Zoltán – moderátor 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt előzetes regisztráció szükséges, melyet legkésőbb október 4-ig az alábbi linken tehet meg:

Regisztráció az október 10-i pódiumbeszélgetésre