Tudatos Szülők Iskolája - Hogyan neveljünk BOLDOG gyermekeket?2011-ben is folytatódik a népszerű előadássorozat az IBS en. BÉRLET – 2011. január-február

„Szülők játszótere – okos karácsonyi ajándék”

Hogyan neveljünk BOLDOG gyermekeket?  avagy felelősséggel, őszinte barátsággal és szeretettel nevelni, de hogyan?

 

Orvosok, pszichológusok, pedagógusok és érdeklődő, apa-anya szerepüket felelősen kezelő szülők által életre hívott Tudatos Szülők Iskolája 2011-es évben is folytatja a gyermekneveléssel, gyermekvállalással kapcsolatos programsorozatát. Január-februárban négy előadásra szóló bérletettel kíván „okos” tanácsokat adni lelki és testi egészség, zenei és művészeti nevelés, babavárás és várandósgondozás témakörében.

A vendégelőadók szakmájukban igen elismertek, maguk is gyakorló szülők, Tarr Bence László filozófus, három gyermek szellemi atyja, aki elsőként a spirituális gyermeknevelés kérdését járja körbe.

dr. Bóna László, író, homeopátiás tanácsadó, a magyarországi homepátia egyik elismert tekintélye, aki előadásában a homeopátiát nem csak gyógyító erőként, de filozófiaként és életmódként is láttatja.

A babavárás szépségeiről, nehézségeiről, újszülött gondozás orvosi oldaláról, a felelősségteljes felkészülésről és csecsemő ellátásról  dr. Nádor Csaba újszülött gyógyász, a Honvéd kórház Koraszülött osztályának vezető orvosa, dr. Török Miklós szülész-nőgyógyász beszélget majd a harmadik bérletes előadáson .

A programsorozat  utolsó alkalmával a zenei nevelésről  Gállné Gróh Ili a Kodály módszerrel dolgozó Ringató foglalkozások megálmodója, vezetője és Lukácsházi Győző a Bonbon matinék több tízezer gyermeket megörvendeztető ötletgazdája osztja meg a tapasztalatait.

 

ELŐADÁSOK:

jan. 22. 18h Tarr Bence László, filozófus – Spirituális gyermeknevelés

jan. 28. 18h dr. Bóna László, író, homeopátiás tanácsadó – Megelőzés és orvoslás – homeopátia gyermekkorban

febr. 12. 18h dr. Nádor Csaba, újszülött gyógyász – Koraszülött know-how és dr. Török Miklós, szülész-nőgyógyász – Modern várandós-gondozás

febr. 27. 18h Gállné Gróh Ili, énektanár (Ringató)  és Lukácsházi Győző, tuba-művész (Bonbon matiné) Zenei nevelés  – Az éneklés és a játék, mint természetes örömforrás

info: www.tudatosszulokiskolaja.hu , www.jegymester.hu, www.ibs-b.hu

kontakt: info@tudatosszulokiskolaja.hu , aborbath@ibs-b.hu tel,  3912525

A bérlet ára 4500ft, mely mind a négy előadásra érvényes, a bevételből a Koraszülött Alapítványt támogatjuk.