196 kg boldogság = 1 nap a reklámsztár kiscicáknak Közel 2 mázsa állateledellel kopogtatott be az Állat- és Természetvédők Budaörsi Egyesületének kapuján Biró Balázs, a djuice vezetője. Így köszönte meg a tulajdonosoknak és az ott élő kiscicáknak, hogy a márka új reklámfilmjében jelentős szerepet vállaltak.

A djuice legfrissebb reklámfilmjeinek zárójelenetéhez nem mindennapi szereplőválogatást tartottak. A Budaörsi Állatmenhely, a Felelős Állattartásért Közalapítvány és a Macskamentő Alapítvány kismacskái kaptak kulcsszerepet a reklám záró képsoraiban. A felvételeket casting, ez esetben cica casting előzte meg. Vidám pillanat volt a csapatnak és a menhelyről érkező cicáknak egyaránt, amikor besétáltak a bekamerázott helyszínre és elkezdődött a „bemutatkozás”. A 15 jelölt közül akadt félős természetű és vagányabb cica egyaránt, de gondozóik egy pillanatra sem hagyták őket magukra. Az 5 kiválasztott szereplő egy eseménydús forgatási napot tudhat maga mögött, felváltva ugrottak, repültek, pottyantak, igazi bravúrokat vittek véghez a forgatás alatt. Természetesen a stáb maximálisan ügyelt a cicák biztonságára, egyiküknek sem esett baja, sőt két kiscica azonnal gazdára is talált a forgatócsoport tagjai között, és már vissza sem kerültek a menhelyre.

196 kg boldogság = 1 nap a reklámsztár kiscicáknak A djuice a többi, menhelyen élő kisállat tartásához is szeretett volna hozzájárulni, így a „cica gázsin” felül felajánlottak még közel két mázsa kutya- és macskaeledelt a Budaörsi Álltamenhelynek. Ezen a telepen évente akár 800-1000 kutyus is megfordul, cicák ennél is nagyobb számban. Biró Balázs, a djuice vezetője a 196 kg állateledel átadása során szembesült azzal, hogy ez a mennyiség a menhely lakóinak csupán egyetlen napi szükségletét fedezi. 196 kg eledel, 1 nap. A budaörsi egyesület alapítói 10 évvel ezelőtt azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy megváltoztatják azokat az áldatlan, embertelen és tűrhetetlen állapotokat, amelyek sok esetben az állattartást jellemezték a gondatlan gazdáknál. Ez a nemes cél, hihetetlen kitartást és odaadást kíván a menhelyen tevékenykedő önkéntesektől és dolgozóktól, akik közül többen egész életüket tették fel az otthontalan kisállatok megsegítésére. A djuice is küldetésének tekinti, hogy minél több támogatót toborozzon az állatmenhelyek támogatására.

A reklámfilmben szereplő kiscicák közül még többen örökbefogadásra várnak, így aki egy igazi kis filmsztárt szeretne házi kedvencének tudni, ne habozzon, jelentkezzen!

 

Aki teheti, támogassa a menhelyeket, vagy legyen önkéntes segítő.

A számlaszámok:

Állat- és Természetvédők Budaörsi Egyesület: Biatorbágy és Vidéke Takarék-szövetkezet – 64500041-10417177.

Felelős Állattartásért Közalapítvány: CIB -11102209-18113633-10000001

–          Macskamentő Alapítvány: 12012307-01195906-00100004

Aki megment egy életet, egész világot ment meg.

 

196 kg boldogság = 1 nap a reklámsztár kiscicáknak 196 kg boldogság = 1 nap a reklámsztár kiscicáknak

196 kg boldogság = 1 nap a reklámsztár kiscicáknak 196 kg boldogság = 1 nap a reklámsztár kiscicáknak 196 kg boldogság = 1 nap a reklámsztár kiscicáknak 196 kg boldogság = 1 nap a reklámsztár kiscicáknak