A tanítás és a tanulás új lehetőségei - egyedülálló és sokat ígérő fejlesztésbe kezdett a Balázs-DiákA Balázs-Diák kft. i-Doctum interaktív tananyagai eddig is egy önálló kategóriát alkottak nem csak a hazai, de a nemzetközi digitális tananyag kínálatban is.

A rendkívül látványos, ugyanakkor szakmailag igényes, a tanulók figyelmét szinte gúzsba kötő képi világ most tovább tágul, és olyan új lehetőségek és koncepciók felmutatására készül, ami nem csak a diákokat, de a nemzetközi pedagógus társadalmat is könnyen ámulatba ejtheti…

Bori Réka, a cég i-Doctum üzletágának munkatársa, aki a nemzetközi kapcsolatokért is felelős, most csak ennyit árult el a nagyszabású fejlesztésről:

Kezdetben, minden a piacra bevezetett újdonság, egy csiszolatlan gyémánt. Miután a vásárlók igényei és a piac teljeskörű ismerete fényesre csiszolja, alakul ki egy érett, az igényeknek hitelesen és maximálisan megfelelő TERMÉK.

A fejlődés, mint az élet minden területén érezhető jelenség, az i-Doctum szoftverek életében is megfigyelhető. A kezdetben kizárólag CD-s változatban értékesített anyagok, már on-line is letölthetővé váltak. A fejlődő piaci trendekhez igazodva azonban ennél a pontnál nem állhatunk meg. Ezért mi is lépést tartunk a világgal. Az i-Doctum tananyagok 3. Generációja, a mi TERMÉK-ünk.

Képzeljen el egy olyan felületet, ahol minden az oktatáshoz szükséges alkalmazás egy helyen elérhető…..

Ez a 3G Platform