Miért szeretnénk a gyermekeink ha homeopátiás szerrel kezelnénk Őket?Tudatos Szülők Iskolája előadása január 28án Megelőzés és orvoslás címmel az IBSben. E hét pénteken folytatódik a Tudatos Szülők Iskolájának 2011 évi programja, ezúttal a szelíd gyógymódok, azaz a homeopátia tudománya kerül terítékre, mely a téli megbetegedések, influenzás tünetek megelőzéséhez, de akut problémák leküzdéséhez is szeretne segítséget nyújtani.

Előadónk, dr. Bóna László a magyarországi homepátia egyik elismert tekintélye, aki számos könyvében a homeopátiát nem csak gyógyító erőként, de filozófiaként és életmódként is láttatja.
Az élet fontos öngyógyító tevékenységére helyezi a hangsúlyt, különös tekintettel a gyermekeink iránti felelősségre. Bemutatja a homeopátiát, mint kétszáz éve létező gyógymódot, de gyakorlati tanácsokkal is ellátja a hallgatóságot. A homeopátia hatását, hatékonyságát gyógyult esetek millióival és számos tudományos bizonyítékkal igazolja.

Megvilágítja a hagyományos orvoslás és a homeopátiás kezelés közötti eltérést. „A  homeopátia  két nagy vívmányt hozott az európai orvoslás életébe: az individuális gyógyítást és a totalitást. A tünetek mellett a beteg életének, egyéniségének egészére figyel. Nem azt nézi, hogy valaki náthás, influenzája van, hanem azt, hogy mitől más az ő náthája, influenzája, mint a többieké. Ez a fajta egyénre szabott megközelítés nehezen kivitelezhető a közegészségügyben. A gyógyászat ma hadiiparra, logisztikára épül; tömegeket kell gyógyítani, minél gyorsabban és egyformábban”  – olvassuk a Magyar Narancsba készült Bóna interjúban.

 

további előadások:

jan. 28. 18h dr. Bóna László, író, homeopátiás tanácsadó – Megelőzés és orvoslás – homeopátia gyermekkorban

febr. 12. 18h dr. Nádor Csaba, újszülött gyógyász – Koraszülött know-how és dr. Török Miklós, szülész-nőgyógyász – Modern várandós-gondozás

febr. 27. 18h Gállné Gróh Ili, énektanár (Ringató)  és Lukácsházi Győző, tuba-művész (Bonbon matiné) Zenei nevelés  – Az éneklés és a játék, mint természetes örömforrás

info: www.tudatosszulokiskolaja.hu , www.jegymester.hu, www.ibs-b.hu

kontakt: info@tudatosszulokiskolaja.hu , aborbath@ibs-b.hu tel,  3912525