Elérhető a felvételizők döntését segítő, vagyis a felsőoktatási intézmények képzési listáját tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató – 2010. szeptemberben induló képzések – érettségizetteknek és diplomásoknak című kiadványok hivatalos kiegészítése.

Az intézmények által meghirdetett új szakok, illetve a korábbi információk korrigálása február 1-től a www.felvi.hu oldalon található meg.

 

A Felsőoktatási felvételi tájékoztató – 2010. szeptemberben induló képzések című kiadványok december 15-i megjelenését követően a felsőoktatási intézmények több új alapképzési, egységes, osztatlan és mesterképzési szak, illetve felsőfokú szakképzés indítására kaptak lehetőséget az akkreditációs folyamat elhúzódása miatt. Ezért azok az új képzések, jelentkezési lehetőségek, illetve egyes esetekben módosítások, amelyek a Tájékoztató köteteiből kimaradtak, a felvi.hu honlapján elérhető hivatalos kiegészítésben kaptak helyet.
Az Educatio Nonprofit Kft. felhívja a felvételizők figyelmét, hogy a Felvi honlapján elérhető kiegészítés csak a legszükségesebb és legalapvetőbb információkat tartalmazza, valamint az csak a kék könyvekként is ismert felvételi tájékoztatókban található meghirdetések szövegével együtt értelmezhető. A hivatalos kiegészítés ennek értelmében csak a Felsőoktatási felvételi tájékoztató – 2010. szeptemberben induló képzések – érettségizetteknek és diplomásoknak című kiadványokkal együtt alkot teljes értékű információforrást a felvételizők számára.
A kiegészítésben közölt információk a honlap intézményi meghirdetéseket tartalmazó oldalain is megtalálhatók, tehát az Egyetemek, főiskolák menüpontban is szerepelnek.
(www.edupress.hu)