A világ legnépszerűbb helymeghatározáson alapuló közösségi alkalmazása, a Foursquare világnapot hirdetett meg. Az alkalmazást használók Magyarországon az U26 Clubshopban jöhetnek össze egy közös check-in-re, ahol begyűjthetik a 4sqDAY speciális badge-et is, és esetleg egy SWARM is összejöhet!

 

A Foursquare egy olyan „okostelefon” alkalmazás, amivel bejelentkezhetünk (checkin) különböző valós és ritkábban virtuális helyekre (venue). A checkinelés pár gombnyomás, akár vásárlás közben, akár buszvárás közben könnyedén végrehajtható. A bejelentkezések több célt szolgálnak, a bejelentkezésekért pontokat kapunk, bizonyos checkineket jelvényekkel (badge) jutalmaz a rendszer, ha gyakran checkinelünk egy helyre, mi lehetünk annak a helynek a koronás „helytartója” (mayor). A versenyzésen kívül még a venue-tól is kaphatunk valós ajándékokat vagy különleges ajánlatokat (specials). Világszerte kb. 7.000.000 ember használja már a Foursquare-t, Magyarországon most kezdik megismerni az emberek. Az alkalmazással barátokat gyűjthetünk, akik check-olások alkalmával értesülnek helyzetünkről, így közösségi élményt is nyújt a rendszer.

Április 16-án, szombaton, a Foursquare világnapján az U26 Clubshop, mely korábban már számos közösségi rendezvénynek adott helyet, remek helyszín lesz a 4sq közösségek számára is. A házigazdák kellemes limonádéval jutalmazzák azt, aki először check in-el az U26 Clubshop-ba. A szervezők a helyszínen segítséget nyújtanak a kezdő felhasználóknak, és azoknak is, akik még nem kezdték el használni az alkalmazást, de érdekli őket a lehetőség.

 

A venue ahova checkinelünk: https://foursquare.com/venue/2295280

 

Habencius István főszervező, a dotdot.hu alapítója tömören így invitálja a technikai érdeklődésű fiúkat-lányokat: „A későbbiekben bánatot okozhat, ha kihagyod.”

 

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Időpont: 2011.04.16. szombat, 12:00-18:00

Helyszín: 1062 Teréz krt. 55-57, Eiffel tér, U26 Clubshop

 

http://dotdot.hu/

http://twitter.com/foursquare_HU/

http://foursquare.blog.hu/

http://4sqday.com/

http://foursquare.com/