Doodle 4 Google Köszöntünk a Google első magyarországi Doodle 4 Google logótervező rajzversenyének honlapján. A versenyen minden általános- és középiskolás indulhat rajzával és megtervezheti a Google kezdőlapjának logóját, amit egyetlen nap alatt akár milliók is láthatnak majd!

A Google-nél hiszünk abban, hogy ha teret adunk a gyermekek kreativitásának és hagyjuk a képzeletüket szárnyalni, azzal utat nyitunk a holnap vezetőinek, művészeinek és újítóinak. Most Neked is szeretnénk megadni a lehetőséget.

 

Nekem Magyarország…

  • Munkácsy szülőhelye
  • az ország, ahol a világ legjobb vízilabdásai élnek
  • számos tudományos felfedezés és világhírű
    találmány otthona
  • a gulyás / túrógombóc / palacsinta / Túró Rudi hazája

Tedd egyedivé a Google logóját, és küldd el a saját doodle-odat (egyedi logó rajz) nekünk, hogy megnyerhesd a fődíjunkat! A doodle-öd fejezze ki, hogy mit is jelent Neked Magyarország! Engedd szabadon a fantáziád: gondolhatsz kultúrára, történelemre, tudományra, zenére, irodalomra, ételekre-italokra, sportra és sok minden másra. Ha van kedvenc magyar sportolód, vagy egy hely, ami számodra Magyarország szimbóluma, esetleg megragadott egy hazai vonatkozású történelmi esemény, vedd elő a kreativitásodat, és vesd papírra az elképzelésedet! Talán épp Te leszel a szerencsés, akinek a rajza egy napon keresztül látható lesz a www.google.hu kezdőoldalon. Nyerd meg Te a fődíjat, a Zürich-i utazást és a 4 laptop egyikét, valamint nyerj az iskoládnak 1 millió Ft-ot, amit fejlesztésekre használhatnak majd fel!

Jelentkezz iskoládon keresztül vagy egyénileg (szülőd vagy gondviselőd jóváhagyásával) 2011. március 16. 06:00:00 és 2011.április 16. 23:59:59 között! A győztes doodle-t 2011. június 14-én jelentjük be díjkiosztó gálánk alkalmával, a Műcsarnokban.

 

Főbb partnerek:

Műcsarnok

Bátor Tábor