A tanulmányutak során készített fotókat vár a Camus Hungary arra a pályázatra, amelyet korábban külföldre utazott ösztöndíjasaik számára hirdettek meg. A fényképeket a Facebookon versenyeztetik, a legjobbakat pedig kiállítják. A fényképek feltöltésének határideje január 10. éjfél.

Különféle tudományos tevékenységeket, kutatással és prezentációkkal kapcsolatos témákat, külföldi városok nevezetes épületeit, helyszíneit, meghatározó helyi élményeket vagy éppen a külföldi szokásokat, tradíciókat is ábrázolhatják azok a képek, amelyeket a Camus Hungary ösztöndíjprogramban már részt vett tanulóktól várnak.

A beérkezett pályamunkák a Facebookon mérkőzhetnek majd meg egymással, a program saját oldalán publikálja őket és azokból, amelyeket a legtöbben like-oltak, kiállítást rendeznek a Balassi Intézetben. A pályamunkák feltöltése szintén a Facebookon, a Camus Hungary oldaláról elérhető Fotópályázat alkalmazáson keresztül történik. A pályázatot a Nemzeti Kiválóság Program – Campus Hungary Program keretein belül folytatják le.

A pályázás feltételei nem szigorúak, bárki nevezhet, aki hallgatója valamely felsőoktatási intézménynek, már nyert Camus Hungary-ösztöndíjat, és rendelkezik fényképpel a külföldön töltött napokról. Egy pályázók csak egy képet tölthetnek fel, de ha csoportos tanulmányúton vettek részt, a pályázók közösen is indulhatnak. A fényképek feltöltésének határideje január 10-e éjfél, a legjobb pályamunkákból pedig január 30-án nyílik kiállítás.

{module Forrás: edupress|none}