A hét első klippremiere az IdiotSide-é. A szerencsi fiúk a Suzuki viaDAL keretein belül megvalósuló klipben a debreceni műjégpályán zenéltek. Több műkorcsolyázó is segítette a zenekart a nem éppen hagyományos körülmények közt lezajlott forgatás alatt.

Hogy mennyire volt nehéz a jégen zenélni, illetve mi a mondanivalója a dalnak, a zenekarból Golyó mesélte el nekünk: „A dal, amihez a klip készült, egyfajta előfutára a közeljövőben elkészülő daloknak, ugyanis egy új arc is feltűnik köztünk, aki nem más, mint Exta. A kisfilm azt mutatja be korcsolyázókon keresztül, hogy nem mindig a tuti befutók a győztesek, vagyis változhat a nézőpontunk dolgokban, sőt sok esetben változtatni is kell! A történet alapján egy jégpályára volt szükségünk, végül a debreceni jégcsarnokra esett a választásunk. Ott baromira hideg volt, úgyhogy a 8 órás forgatás megviselt minket, és a szereplőket is. Nem volt könnyű egy lapos talpú cipőben a jégpálya közepén zenélni, de egyszer mindent ki kell próbálni. A hangulattal tehát nem volt gond a forgatás alatt, reméljük a végeredmény nem csak nekünk tetszik!”

Hogy hogyan került képbe Exta? – Nos, azon gondolkoztunk, hogyan mutassunk újat az éven. Ekkor támadt az az ötletünk, hogy csinálnánk egy rap-rock projektet. Ekkor került képbe Exta, aki szintén szerencsi fiatal, ahogyan mi is. Együtt nőttünk fel, rengeteget buliztunk együtt és számomra úgy tűnik, ideális választás volt. 🙂 – nyilatkozta Barnee, a zenekar énekese.

A zenekar is fellép a Suzuki viaDAL szombati koncertjén, aminek a részleteit itt találjátok. A Facebook eventjét meg itt.

Nézz szét a zenekar facebook oldalán, vagy vedd fel velük a kapcsolatot itt.

A klip: