A Kensington-palota bejelentése szerint Harry herceg otthagyja a brit hadsereget. De mi köze mindehhez Cressida Bonasnak, a herceg barátnőjének?

Minden megváltozik

A minap hamburgerezés közben kapták lencsevégre Harry herceget és barátnőjét, Cressida Bonast a paparazzók. A pár nem zavartatta magát, a védelmükre kirendelt testőrök is hagyták, hogy készítsenek róluk pár képet. Ez egyfajta üzenet lehetett a világnak: együtt vagyunk, szeretjük egymást, közös jövőt tervezünk.

Most pedig itt a következő árulkodó lépés, ami miatt Harry és Cressida több időt tölthetnek együtt. A Kensington-palota ugyanis bejelentette, hogy Harry leszerel a Királyi Légierőtől, ahol a híres Apache helikoptert vezette. Harry kétszer szolgált Afganisztánban, és tényleges bevetésen is részt vett, de ahogyan parancsnoka, Tom de la Rue mondta: „Harry elérte a katonai karrierje csúcsát, hamarosan leszerel, de megtartja kapitányi rangját és a lovas testőrség londoni központjában dolgozik majd tovább. Itt elsősorban szervezési feladatokat fog ellátni: részt vesz a csapatszállítás, az állami látogatások és a nemzeti ünnepek előkészítésében.”

Katalin is így kezdte

Minden bizonnyal Harrynek ez csak kis idejét veszi el a jövőben, sokkal valószínűbb, hogy a leszerelés után ő is főállású királyi közszereplő lesz. II. Erzsébet és Fülöp herceg egyre több kötelezettségüket adják át gyermekeiknek, unokáiknak, ideje, hogy a királyi család feladataiból Harry is jobban kivegye részét.

Mindez azt is jelenti, hogy Harrynek és barátnőjének, Cressidának több ideje lesz egymásra. És a lánynak is ideje megismerkednie a királyi feladatokkal, pont úgy, mint ahogyan annak idején Vilmos segítségével Katalin is megismerkedett a rá váró élettel. Harry eddig a Kensington-palota egyik egyszobás melléképületében élt egyedül, de nemrégiben kiderült, hogy ő is egy többszobás apartmanba bútorozik majd át – minden bizonnyal Cressidával együtt. Az együttélés, a királyi élet közelebbi megismerése döntően befolyásolni fogja, hogy Cressida igent mond-e Harrynek, és feleségül megy-e hozzá.

Forrás:nlcafe.hu