A fiatalok számítástechnikai és matematikai oktatásának fejlesztésére írt ki pályázatot a LogMeIn. A magyar startup cég minden olyan programot 100 ezer és 1 millió forint közötti összeggel honorál, amely a tehetséggondozást, a jövő munkaerőpiacának erősítését és a társadalmi mobilitás elősegítését tűzte zászlajára.

 

A fiatalok számítástechnikai és matematikai oktatásának fejlesztésére írt ki pályázatot a LogMeIn. A magyar alapítású szoftverfejlesztő cég minden olyan programot 100 ezer és 1 millió forint közötti összeggel honorál, amely a tehetséggondozást, a jövő munkaerőpiacának erősítését és a társadalmi mobilitás elősegítését tűzte zászlajára. A felhívásra május 30-ig várják a jelentkezőket.

A magyar fiatalok számítástechnikai és matematikai oktatásának fellendítését kívánja új pályázatával segíteni a LogMeIn. A magyar alapítású szoftverfejlesztő cég hisz abban, hogy ezen területek erősítésével építik Magyarország szellemi tőkéjét, erősítik a jövő munkaerőpiacát, felkarolják az elveszett tehetségeket, illetve elősegítik a társadalmi mobilitást.

A felhívásra május 30-ig várják a komplett tehetséggondozási, oktatási vagy továbbképzési programot szervező pályázókat. Az elnyerhető támogatás összege legalább 100 ezer forint és legfeljebb egymillió forint.

{module Forrás: edupress|none}